Samsung Galaxy S5 Transparent skyddsfilm
Skydda telefonens display med en prisvärd skyddsfilm. Väl monterad syns filmen inte alls, och håller din lur fri från repor och slitage.

5/5 helppo ja nopea asentaa. kestää normaali käyttöä ja ei häiritse normaali käyttöä millään tavalla. suosittelen muillekin. puhelimen käyttö ikä kasvaa ja voi vapain mielin pitää puhelinta taskussa missä on muutakin tavaraa
- Tampere, Finland - ()
5/5 Muuten ihan ok, mutta ei käynyt Samsung Galaxy S5 Activelle. Piti leikata hieman alaosasta pois, jotta näppäimistölle ei peittyisi. Muuten tuote ollut hyvä käytössä.
- Espoo, Finland - ()
3/5 Ihan oli helppo asentaa ja oikeen kokonen, muoliläpyskästä pari euroo varmaan ihan ok hinta, kun ajaa asiansa kumminkin, tilasin toisenkin, kosketus toimii ok
- Eteläinen, Finland - ()
5/5 Erittäin edullinen ja vaikuttaa ainakin laadukkaalta,aika näyttää miten hyvin kiinnitys pysyy. Helppo laittaa ja "kiinnittyi" hyvin ja helposti.
- Imatra, Finland - ()
5/5 Edullinen ja oikein hyvä suoja kalvo. Oli juuri oikean kokoinen ja tarttui hyvin puhelimen näyttöön. Näyttää pysyvän hyvin paikallaan. Suojakalvoja ei kannata kaupasta ostaa.
- Kajaani, Finland - ()
5/5 Halpa ja hyvä, ajaa asiansa. Halpa, verratteassa suomesta ostettaviin vastaaviin kalvoihin. Laadultaan perus näytönsuojakalvo. Asentamisen helppous riippuu käyttäjästä.
- Tervakoski, Finland - ()

Samsung Galaxy S5 Transparent skyddsfilm

★★★★★
★★★★★
6 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt

Skydda telefonens display med en prisvärd skyddsfilm. Väl monterad syns filmen inte alls, och håller din lur fri från repor och slitage. Skyddsfilmen är lätt att själv applicera med hjälpa av de medföljande instruktionerna.


Medföljer:

  • 1 x Skyddsfilm med instruktioner
  • 1 x Rengöringsduk