Samsung Galaxy S5 Flipcover -skydsskal
Galaxy S5 flipcover som skyddar din telefon och dessutom fungerar som en plånbok.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Henna H.
  Henna H. (2015-10-12)
 • Produktfoto av Henna H.
  Henna H. (2015-10-12)
 • Produktfoto av Laura A.
  Laura A. (2015-03-15)
 • Produktfoto av Laura A.
  Laura A. (2015-02-17)

5/5 8 vuotiaalle tytölle tilasin kuoret s5 neo puhelimeen ja sopivat siihen täydellisesti. Kuorien laatu yllätti positiivisesti. Hinta oli mielestäni halpa laatuun nähden, suosittelen kyllä kaikille jotka hyviä kuoria puhelimeen etsivät.
- Soini, Finland - ()
5/5 Mutten todella hyvä mutta materiali repe aika nopesti käytön aikana.

käytänölinen.

suoja kamera hyvin.

hinta latusuhde hyvä. on vähän lian paksu pitä taskusa.
- Karjaa, Finland - ()
4/5 Tykkään tosi paljon! Plussaa edullisuus, hyvät värit ja muutenkin ulkonäkö ja käytettävyys. Iso miinus että muovireunat hajoavat ihan arkikäytössä eikä uskalla ottaa puhelinta enään pois kuorista kun aina hajoaa vähän lisää... samoin korttipaikkojen saumat aukeavat kovemmassa käytössä ja kortit ei pysy paikoillaan sen jälkeen. Mutta silti tosi hyvä ostos hintaansa nähden. Minulla kestänyt jokapäiväisessä käytössä nyt noin neljä kuukautta. Suosittelen.
- Lahti, Finland - ()
4/5 Vastasi odotuksia. Magneetti läppä pysyy hyvin kiinni kunhan ei laita viittä korttia enempää, mut on kyllä parempi kuin aikaisemmissa halvoissa suojakuorissa.

Hintaan nähden laadukas. Punainen väri sopii myös miehille :).
- Pyhältö, Finland - ()
3/5 hyvin kestäny näihin päiviin. oli outoa kun tuo kiinnityslätkä onkin puhelimen puolel, kun muissa ollu korttitaskujen puolel, hiukan oli totuttelua, kun lätkä heiluu posken ja suun tienoilla...
- Eteläinen, Finland - ()
4/5 Ollut käytössä nyt pari kuukautta. Mukavan tuntuinen ja plussaa taskuista sisäkannessa. Miinusta siitä, kännykän ympärille tulevat kotelon reunat kovaa muovia, joten kun kännykkää irroittaa kotelosta pitää olla tosi varovainen. En ollut tarpeeksi varovainen joten koteloon tuli pieni halkema joka ei onneksi haittaa käyttöä.
- Espoo, Finland - ()

Samsung Galaxy S5 Flipcover -skydsskal

★★★★★
★★★★★
20 Produktomdömen

 • 30 dagars returrätt

Snyggt och stilrent fodral av syntetiskt läder till din telefon. låset till locket  har en magnet som gör att det hålls stängt och inte öppnas i misstag. Fodralet ger ett fullgott skydd till luren och förhindrar uppkomsten av repor och ger din lur ett längre liv. Fodralet har även plats för några kreditkort samt fickor för sedlar, så att du kan ha med dig det allra viktigaste.
    


Specifikationer:

 • Passar till iPhone 6+
 • 2st kreditkortsfack
 • 1st kreditkortsfack med fönster
 • 1st större ficka för sedlar
 • Material: Polyuretan
 • Magnetklämma