MOBX Samsung Galaxy Note 2 flip-skyddskal
Allmänt:MOBX Samsung Galaxy Note 2 flip-skyddskal är både praktisk och snygg. I skalet finns en liten ficka för sedlar samt plats för två kort, t.ex. ditt buss-och bankkort, praktiskt! Skyddar din mobil från repor.

4/5 Oma Note2 sai tästä oivan suojan. mukavasti saa pari korttiakin mukaan matkaan tarvittaessa ja on siistin näköinen. Ainoa mistä annan soraäänen on kestävyys, kun reunat ovat ruvenneet kulumaan. En kuitenkaan osaa kertoa miten tuotteen saisi kestävemmäksi ainakaan tällä hinnalla. Tyytyväinen olen ollut kokonaisuudessaan.
- Oitti, Finland - ()
5/5 toimii erinomaisesti puhelimen suojakotelona ja taskuihin mahtuu 4 korttia hyvin ja lisäksi seteleillekin löytyy paikka. erinomainen tuote ja kestävän tuntuinen, suosittelen ehdottomasti.
- Pori, Finland - ()
3/5 Hinta / laatu kohtasi. Kuori istuj puhelimeen hyvin. Ja on jokpäiväsessä käytössä. Toimii siihen mihinkä on tarkoitettu. Ainut huonopuoli on lataus piuhan reijän ahtaus.
- Ummeljoki, Finland - ()
4/5 Muuten aivan loistava suojakuori, mutta noin viikon käytön jälkeen yksi sauma hieman petti ja rupesi repsottamaan.
- Helsinki, Finland - ()
5/5 Puhelin istuu napakasti suojakuoreen ja tuntuu muutenkin suojaavan puhelimen hyvin. Ainut miinus puoli on, että puhelinta on vaikea käyttää varsinkin silloin, kun joutuu vastaamaan puheluun yhdellä kädellä.

Pakkauksen mukana tuli myös näyttöön sopiva suojakalvo.

Suosittelen!
- Mikkeli, Finland - ()
3/5 Vähän heiveröisen olonen ja kasvattaa turhan paljon jo itsestään kookasta puhelinta. Materiaalissakaan ei paljoo kehuttavaa.
- Muurame, Finland - ()

MOBX Samsung Galaxy Note 2 flip-skyddskal

★★★★★
★★★★★
12 Produktomdömen

Produkten går just nu inte att beställa
Se motsvarande produkter här
Se produktchefens nyheter här

Du kan också söka produkt här:
  • 30 dagars returrätt

Allmänt:

MOBX Samsung Galaxy Note 2 flip-skyddskal är både praktisk och snygg. I skalet finns en liten ficka för sedlar samt plats för två kort, t.ex. ditt buss-och bankkort, praktiskt! Skyddar din mobil från repor. Välj din favorit bland fem färger.

Färger:

  • Blå
  • Rosa
  • Gul
  • Ljusrosa
  • Svart

Produkter du kanske är intresserade av: