Macbook Air adapter för SD-kort
Detta är ett prisvärt och bekvämt sätt att få permanent extra utrymme till en Macbook utan extra trams!

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Heikki
    Heikki (2015-07-31)
  • Produktfoto av Heikki
    Heikki (2015-07-31)

Våra kunders produktvideor

4/5 Tilasin, koska koneen ssd levy on pikkuisen liian pieni. Heppoisen oloinen, mutta mitäpä se haitaa. Sopiva vuoden 2012 mallin

15" retina mac bookiin. Tästä vähän apua tilan vähyyteen.
- Vantaa, Finland - ()
4/5 Loistokampe laajentamaan macin tilaa. Jää himpun yli rungosta mutta ei haittaa käyttöä ainakaan itselläni. Ei kestä kovaa runnomista tai vääntelyä mutta eipähän tää sitä varten ookaan tehty.
- Joensuu, Finland - ()
4/5 Helelevetin hihihihienolaite. Ihan kätevä ja toimiva ratkaisu. Ei pahan hintanen kyllä ole tämä näinkään. Kuinkahan monta näitä ostaisin jos olisin humalassa vaikka en kuitenkaan ole.
- Imatra, Finland - ()
5/5 Kaikkea se kiinalainen muovi-insinööri voi keksiä ! Minulla ei ole hienoja macbookkeja, mutta onhan toki muitakin projekteja joissa tällä on käyttöä - Raspberry Pi käyttää SDHC-korttia, ja on ihan fiksua ostaa mieluummin halvempia MicroSD'a !
- Mikkeli, Finland - ()
5/5 Ihan hyvä hankinta eli pääasia, että toimii ja oli vielä edullinenkin..
- Nakkila, Finland - ()
3/5 Harmiksi kortti oli isompi kuin kuva näyttää, en saanut macbookissa sitä piiloon niin kuin kuva antaa näyttää. Kortti jää 1cm ulos oikeasti. Mutta ei katkeile enää niin helposti adapteri kuin pitemmillä korteilla.
- Jyväskylä, Finland - ()

Macbook Air adapter för SD-kort

★★★★★
★★★★★
6 Produktomdömen

  • 12 mån garanti
  • 30 dagars returrätt

Har din MacBook Air eller Pro-dator slut på lagringsminne? Detta är ett prisvärt och bekvämt sätt att få permanent extra utrymme till en Macbook utan extra trams!

Adaptern är lite mindre än ett normalt SD-minneskort, så kortet sticker inte ut ur datorn som det annars skulle göra. Dessutom sätts MicroSD-kortet in i adaptern från sidan, vilket gör att det inte kan trilla ut i misstag. Med denna smarta lösning kan du få upp till 64GB mera utrymme med ett MicroSD-kort.

Se också våra MicroSD-kort:


Medföljer:

  • 1 x Adapter

Garanti:

12 månader