Tube-LED till bilens strålkastare
Tube-LED till bilens strålkastare

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Samuli K.
    Samuli K. (2016-12-28)
  • Produktfoto av Risto L.
    Risto L. (2016-09-19)

5/5 Ja näillehän keksi montakin paikkaa. Kirkkaatkin vielä oli. Päiväajovalothan nämä oli mutta ai haitannu vaikka oli pimiääkin niin ei olis tarvinnu ajovaloja ollenkaan käyttää. Kesti taitella ja mukana tulevilla kiinnikkeillä meni heleposti kiinni Yamahan keulaan.
- Sodankylä, Finland - ()
4/5 Laadukkaan oloiset valot. Taipuu melko tiukkaankin mutkaan. Sävy ehkä hiukan sinertävä mutta auton keulaan meinaan laittaa ja näyttää hyvältä. Johdon juureen kannattaa laittaa kirkasta silikonia kun aika ohuet johdot. Vastasi odotuksia kyllä ihan täysin. Järkevä toimitus tyyli / tapa. ( Säästyi euroja ) Jos päivävaloiksi ajattelee niin 30 cm on aika lyhyt. 45 cm valolla saa näyttävämpiä asennuksia.
- Lapinkylä, Finland - ()
1/5 Enhän voi arvostella tuotetta, joaka ei ole edes tullut. Tyhjää vaikea arvostella.????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
- Lappeenranta, Finland - ()
3/5 polttimot vastaavat laadullisesti ja muutenkin hintaansa. ovat sitä mistä maksoinkin.
- Tenhola, Finland - ()
3/5 Joustava ja yllättävän kirkas. Päiden liimaukseen olisi voinut panostaa hieman enemmän. Putken sisällä on normaali led-nauha jonka voi lyhentää tarvittaessa 3:n ledin pätkissä.
- Kiiminki, Finland - ()
5/5 Ajattelin mb w203 päivävaloiksi mutta valo on sininen ei kirkas kuten luvattiin. Asennus etuvalon ympärille helppo. Kuvassa 30 cm led. Tilasin juuri 60 cm joten tulee myös lappujen alle. Toivottavasti niissä valo on kirkas kuten edessä pitää olla. Kun saan ne niin aion tehdä videon asennuksesta tähän. Risto L Luopa.
- Luopa, Finland - ()

Tube-LED till bilens strålkastare

★★★★★
★★★★★
9 Produktomdömen

Vi ägare av äldre bilar drömmer i hemlighet om en modern look på våra bilar. Nu har kineserna hittat en fungerande lösning på att fixa halvljusen så att de ser ut som om bilen nyss rullat ut från fabriken.

Med Tube-LED som lyser runt spegeln på lyktorna ger du din bil en grym look och framför allt ger de ett förvånansvärt bra ljus.

Ljusslangarna är mycket böjbara och är lätt att forma kring insidan av strålkastarna.

Myndigheterna och farbror blå har säkert åsikter om ifall dessa är okej att använda istället för halvljusen dagtid, men med en separat strömbrytare (medföljer ej) så fixar du saken så att det inte är allt för uppenbart.

Alla tillbehör, fastsättningar och kablage medföljer, och tillverkaren lovar också att slangarna går att klippa av med 3cm mellanrum.

Priset är för en slang, så lägg till flera i köpkorgen om du ska ha till båda lamporna på bilen.


Specifikationer:

  • Material: Flexibelt gummirör
  • Färg: Vitt
  • Går att förkorta

Medföljer:

  • 1 x Tube-LED

Garanti:

1 månader