Remax bilställning för telefoner och surplattor
Om du använder denna ställning från Remax besparar du dig onödiga risker. När du laddar telefonen och den ringer, lyfter du den enkelt upp till ditt öra.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Marko A.
  Marko A. (2017-04-07)
 • Produktfoto av Marko A.
  Marko A. (2017-04-07)
 • Produktfoto av Harri J.
  Harri J. (2017-04-06)
 • Produktfoto av Pauli P.
  Pauli P. (2017-04-03)

4/5 Ollut nyt kaksi päivää kaytössä. Nykyisessä autossa kojelauta on niin paljon muotoiltu ettei sopivaa paikkaa tuntunut löytyvän. Sain kuiten soviteltua yhteen kohtaan, jossa aurinko ei paistanut telineessä oleaan puhelimeen.

Tarttuvuutta saisi olla enemmän. Puhelin istui hyvin telineessa ja latausjohdot toimivat hyvin. Toiveena vielä: Jos saisi latausjohtoon vielä usb-c pään, niin kaikki olisi mallillaan.....
- Helsinki, Finland - ()
4/5 Tuote oli paljon odotettua parempi ja laadukkaamman tuntoinen mitä hinnan puolesta odotin. Telineelle tuleva laturin johto on riittävän pitkä, samoin telineen ja puhelimen välille tuleva magneetti kiinnitteinen johdon pätkä on hyvän mittainen.

Eniten epäilytti lataustehokkuus ja että kuinka nopeasti puhelin latautuu, mutta sekin epäilys hälveni nopeasti. Autossani oleva usb-laturi antaa virtaa 2.4A ja se kaikki kulkee hyvin perille, magneettikiinnitys ei siis syö/hidasta virrankulkua(itse en sähkötekniikkaa niin ymmärrä, siksi asiaa epäilin).

Magneettikiinnitys irtoaa ja kiinnittyy helposti takaisin. Kumialusta on pitävä ja tuntuisi pysyvän lähes millä tahansa pinnalla. Erityisen hienoa on myös se, että pidikkeiden paikat saa vaihdettua juuri omalle puhelimelle sopiviksi.

Tämä se vain on kyllä hyvä.
- Sodankylä, Finland - ()
2/5 hyvä idea mutta ei se toimi kun puhelin ei edes pysy koelaudalla telineessä.lataus johto sais olla karvan verran pidempi.enemmän tarttuvuutta sais olla ei kyllä ostais jos olisin tiennyt että jos meinaa pitää puhelinta koe laudalla niin pitäis laittaa kaksipuolisella teipillä teline koe lautaan...
- Vantaa, Finland - ()
2/5 Kun hankin tän tuotteen niin luulin että se sopii hyvin mulle.. no nyt kuitenki mun automerkkiin se ei käy koska se ei pysy kojelaudassa kiinni vaan alkaa ajaessa irrota, joten päätin että en käytä sitä van annoin sen naapurille joka käyttää sitä veneessään.

Hinta laatu suhde on sopiva.
- Järvenpää, Finland - ()
5/5 Omassa autossa ei ole kunnollista paikkaa johon saisi perinteisen puhelintelineen laitettua, tämän sai laittettua suoraan mittariston päälle joten on aina näkökentässä eikä häiritse.

+ Pysyy hyvin paikallaan.

+ Matossa magneetti lautaus liitin, joten puhelin nopea ottaa ja laittaa takaisin.

+ Käy kaikille puhelimille.

- Puhelin pidikkeiden paikkojen vaihto oli hiukan hankalaa, mutta sen tarvitsee tehdä vain kerran.

- Lataus piuhassa on iPone ja µUsb liittimet samassa liittimessä V muodossa. Kun omassa puhelimessa lautaus tapahtuu sivusta, ja johto on sen verran; jäykkä jää johto näkökentään. Lisäksi tuon V muodostelman takia ei voi kääntää alaspäin jolloin johto painaituisi automaattisesti.
- Varkaus, Finland - ()
5/5 Autossa on etu ikkunalla navin paikka ja tämä teline on loistava juuri sille! Samalla pysäköinti kolikot pysyvät telineellä paikoillaan. Teline tosiaan pysyy paikoillaan tahmaisuutensa ansiosta. Suosittelen lämpöisesti muillekkin!
- Oripää, Finland - ()

Remax bilställning för telefoner och surplattor

★★★★★
★★★★★
8 Produktomdömen

 • 30 dagars returrätt

Världens mest praktiska bilställning?

Ibland är det svårt att svara när telefonen är på laddning. Först måste man rycka ur kabeln m.m., en riktig säkerhetsrisk! Om du använder denna ställning från Remax besparar du dig onödiga risker. När du laddar telefonen och den ringer, lyfter du den enkelt upp till ditt öra, eftersom laddningskabeln som är fäst med en magnet lossnar utan extra konster.

När du avslutat samtalet kan du enkelt lägga tillbaka telefonen i ställningen och sladden hittar enkelt tillbaka till laddningsporten, tack vare magneten.

Själva ställningen är gjord av silikon och den formar sig fint efter till exempel instrumentbrädans former. Undersidan är sträv så att den inte ska glida på hala ytor. Ställningen hålls på sin plats när det går undan i kurvorna och på sluttande underlag.

Ställningen passar för telefoner i alla storleksklasser, samt mindre surfplattor. Bredden kan justeras enligt behov. Dessutom är silikondelen så pass stor att du där kan förvara t.ex. parkeringspengar eller en andra telefon.

Laddningskabeln har Micro-USB och Ligthning kontakter. I hushållet fungerar ställningen bra som ett stöd för surfplattor på 7-8 tum, så länge de ligger horisontellt. Om plattorna står upprätt riskerar de att falla bakåt.

Underlaget är lätt att tvätta. Det är enkelt att lösgöra all elektronik och skölja silikonunderlaget under kranen.

Här kan du köpa en riktigt effektiv billaddare för att komplettera ditt perfekta set till bilen!


Specifikationer:

 • Mått: 18 x 11cm
 • För 12 och 24V bilar

Medföljer:

 • 1 x Underlag
 • 2 x Ställning
 • 1 x USB-laddningskabel
 • 1 x Adapter för MicroUSB och Lightning

Garanti:

3 månader