The snake -telefonställning
The snake -telefonställning

4/5 Varsi on sopivan jäykkä. Pidike tarttuu parhaiten noin 30mm paksuun levyyn, esim. pöydänkanteen. Oli tarkoitus viritelllä tämä autoon, mutta se edellyttää jotain toisenlaista kiinnitysmekanismia.
- Vesilahti, Finland - ()
4/5 Erittäin pätevän tuntuinen teline kännykälle jos tarvitsee telinettä esimerkiksi videokuvaukseen juhliin, urheilutapahtumiin jne

Suosittelen lämpimästi
- Kiuruvesi, Finland - ()
5/5 Erittäin hyvä teline kotiin, keittiöön, autoon tai mihin vaan, pidän matkoilla mukana. Hintakaan ei ollut paha yleisiin telineisiin verrattuna. Joustaa hyvin eri asentoihin ja tukevasti pitää puhelimen paikallaan. Hyvä kaikenkaikkiaan, olen tyytyväinen.
- Helsinki, Finland - ()
5/5 Hyvä ostos. Jämäkkä varsi ja nipistin on riittävän tiukka pysyäkseen hyvin kiinni ja paikoillaan. Hyvä katsoa ja kuvata älypuhelimella esim. YouTube videoita. Laatu on hyvä ja vaikuttaa kestävältä. Hinta ei ole ollenkaan paha. Suosittelen lämpimästi tätä tuotetta kaikille niille, jotka eivät halua enää kannatelle pitkiä aikoja puhelinta ilmassa tai haluavat helpolla katsoa videoita ja muita filmejä esim. sängyssä pitkällään.
- Järvenpää, Finland - ()
4/5 Varmaan kuten monet muutkin niin katselen videoita illalla ennen nukahtamista. Pari kertaa heräsin siihen että kännykkä oli nukahdettuani pudonnut lattialle. Ei putoa enään - tän saa mainiosti pistettyä sängyn päätyyn ja pysyy jämäkästi siinä kiinni - ei tarvi itse pidellä, eikä taatusti putoa kännykkä lattialle. Suosittelen!
- Riihimäki, Finland - ()

The snake -telefonställning

★★★★★
★★★★★
5 Produktomdömen

Telefonställning med 95cm lång hals och krokodilklämma i andra änden.


Specifikationer:

  • Längd: 95cm
  • Maxbredd på telefon: 9cm