Anti-glidmatta
Förvara nycklar, telefon, mynt och annat i denna smarta produkt medans du kör! Den har en inbyggd anti-glidmatta vilket gör att du kan vara säker på att inget slängs ut medans du kör.

5/5 Hyvin paikallaan pysyvä liukupidike autoon, tai omassa tapauksessa yöpöydälle pitämään puhelin paikoillaan. Pysyy hyvin paikallaan ja tarjoaa paljon kitkaa pitämään puhelimen paikallaan ladatessa. Hopeisen muovikoristeen liimaus on varmaankin pettänyt jo ennen tehtaasta ulospääsyä, mutta eipä tuo käytettävyyteen vaikuta, pysyyy kuitenkin paikallaan.
- Kotka, Finland - ()
5/5 Ostin kaverille lahjaksi ja tyytyväinen on ollut
- Killinkoski, Finland - ()
3/5 Pysynyt hyvin paikallaan pikkaisen kaarevan kojelaudan päällä. Reunat voisivat olla hivenen korkeammat. 5 tuuman puhelin täyttää lähes koko laatikon alan, joten paljon muuta siihen ei sitten sovikkaan.
- Porvoo, Finland - ()
2/5 Olen tottunut aiemmin liimapintaiseen tahmamattoon ja odotin tältä samoja ominaisuuksia. Tavarat kuitenkin liukuvat autoa ajaessa pois matolta reunojen yli (raskas kaasujalka kun on). Auringon lämmössä metallinen tarra nousi kuprulle ja on ruman näköinen. Koitin liimata maton kojetaululle, mutta matossa ei pysy tarrat kiinni, on niin rasvaista muovia.
- Tampere, Finland - ()
2/5 kiinnitys teipit pohjassa irtosi, samoin "merkki" etulaidasta.. eli heppoinen mutta muuten toimiva
- Kuopio, Finland - ()
4/5 Kohtuullisen laadukas kuminen tavaroiden säilytysväline. Yllättävää kyllä ei liu autin konsolilla, vaikka välillä kääntäessä sen saattaisi tehdäkin. Säilytyslokerikkooon on lisättyä painoa, joten sen takia ei helposti liiku. Tarralla tai sinitarralla saa sitten paremmin kiinnitettyä. Sopi autooni hyvin ja käytän sitä päivittäin.
- Helsinki, Finland - ()

Anti-glidmatta

★★★★★
★★★★★
8 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt
Förvara nycklar, telefon, mynt och annat i denna smarta produkt medans du kör! Den har en inbyggd anti-glidmatta vilket gör att du kan vara säker på att inget slängs ut medans du kör.

Specifikationer:

  • Storlek: 112x170x6mm
  • Färg: Svart
  • Material: PVC

Produkter du kanske är intresserade av: