Bilställning med USB och 12V
Fiffig 3-i-1 mobilställning med böjbar svanhals, dubbla USB-portar och dessutom 12V cigarettändaruttag.

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Anssi L.
    Anssi L. (2015-04-05)
  • Produktfoto av Anssi L.
    Anssi L. (2015-04-05)

4/5 Käytännöllinen teline puhelimelle, voi käyttää useiden eri puhelimien kanssa. Usb pistokkeiden ansiosta laturi on helppo asentaa samaan telineenseen. Työkäytössä loistava. Suosittelen
- Haukipudas, Finland - ()
5/5 Laite toimii niinkuin on luvattu, ja saa kytkettyä toisenkin samaan lataukseen.Toimiva peli.Kannattaa katsoa missä on itsellä virtapaikka autossa, ettei tule eteen.
- Vantaa, Finland - ()
4/5 Hyvä teline puhelimelle, puhelin pysyy ongelmitta telineessä, ja tupakansytytin ja usb paikka ovat todella käytännöllisiä. Ainut miinus tulee siitä, että ei sovellu jokaiseen autoon, koska tupakansytyttimen pistoke on syvennyksessä. Tähän voisi laittaa mukaan vaihtoehtoisesti kiinnitettävän imukuppitelineen, jolloin tämä olisi paljon käytännöllisempi ajatellen myös niitä, joiden autoihin ei täysin sovellu.
- Pudasjärvi, Finland - ()
4/5 Hyvä ja kestävä toimiva kokonaisuus. hinta asiallinen ja pysyy hyvin paikallaan käytössä. usb lataus jutut toimiva ratkaisu niiden puutteeseen. toimitus oli nopea. voi suositella.
- Helsinki, Finland - ()
4/5 Käytän telinettä pari vuotta vanhassa Opel Corsassa ja siinä virtapistoke on laitettu aika syvälle keskikonsolin alapuolelle. Telineen laittaminen kyllä siihen onnistuu mutta asennot, joihin telineen saa asetettua on aika rajoitetut. Tuote tosiaan kaipaisi palloniveltä myös yläosaan. Muuten tuote vaikuttaa hyvin valmisteulta ja kestävältä USB-portit ovat plussaa. Hinta/laatusuhde kohdillaan ja paljoa ei tarvitsisi tuotteessa muuttaa, että tähdet lisääntyisivät.
- Vantaa, Finland - ()
4/5 Nykyautojen tupakansytytinpaikka on aika syvällä ja siksi tämän tuotteen kanssa on haasteita saada se sopimaan syvälle etukonsoliin. Minun autooni se ei sopinut, vaimon kyllä. Käytössä näyttää, miten toimii. Hyvä idea saada puhelin heti lähelle radiota ja vaihdekeppiä. Taivutettava varsi voisi olla hieman pidempi.
- Tarttila, Finland - ()

Bilställning med USB och 12V

★★★★★
★★★★★
18 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt

Fiffig 3-i-1 mobilställning med böjbar svanhals, dubbla USB-portar och dessutom 12V cigarettändaruttag. Lämplig för lurar eller navigatorer med en bredd på 42-90mm.


Specifikationer:

  • Dubbla USB: 1A & 2.1A

Garanti:

6 månader

Produkter du kanske är intresserade av: