Xiaomi Roidmi 12V-splitter till bilen
12V-splitter som ger dig två stycken 12V-uttag i bilen från det befintliga.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Tarski
  Tarski (2016-12-04)
 • Produktfoto av Marika H.
  Marika H. (2016-10-11)

5/5 Laadukas tuote. Tarvitsin tätä, jotta pystyin käyttämään Roidmi bluetooth fm-lähetintä. Johtojen liitokset näyttää olevan hyvin suojattu erillisellä kumipehmennyksellä eli todennäköisesti eivät ihan pienestä vääntelystä mene poikki. Mukana kätevä tarra, jolla voit peittää toisen liitokse, jos et tarvitse.
- Jyväskylä, Finland - ()
4/5 Ostin tämän xiamomi roidmi 2s:n kaveriksi koska se ei suoraan käynyt autoni (passat 2008) tupakansytyttimeen suoraan. Mukana tuli myös kiinnitystarra joten sain tämän kätevästi kiinni matkustajanpuolelle.
- Imatra, Finland - ()
3/5 Haaroitin-lähetin - combo toimi jotenkuten, häiriöitä oli. Jäänyt vähälle käytölle, koska vaihdoin autoa. Nykyiseen verrattuna, ei ollut kiitettävästi toimiva peli...
- Kerava, Finland - ()
4/5 Hyvin toiminut. Vastasi odotuksiani.

Olen käyttänyt tuotetta autossa puhelimen lataamiseen sekä tabletin. Muutenkin tämä oli hyvä ostos, koska nyt sain haaroitettua tupakansytyttimen. Olen käyttänyt myös tätä kameran lataukseen yms.
- Kuopio, Finland - ()
4/5 Ostin tämän, jotta saisin liikennekamerani pidemmän piuhan käyttöön (jossa ei USB-päätä), samalla kun Xiaomi Roidmi BT FM-lähetin on käytössä. Valitettavasti

Xiaomi Roidmi BT FM-lähettimen häiriöt vahvistuivat tämän haaroittimen kanssa. En ole kovinkaan tyytyväinen ostokseeni. Varmasti muuhun käyttöön ihan passeli, mutta omaan tarkoitukseeni se ei soveltunut.. (Vaikka sivujen mukaan piti soveltua..) Muuten erittäin laadukkaan oloinen tuote ja itse tuotteesta ei muuta pahaa sanottavaa.
- Järvenpää, Finland - ()
3/5 Hyvin toiminut. Vastasi odotuksiani. Olen käyttänyt tuotetta autossa puhelimen lataamiseen. Tuote on laadukas. Tuote on kuitenkin hankala sijoittaa minun autossani, koska johton on tosi jäykkä.
- Porvoo, Finland - ()

Xiaomi Roidmi 12V-splitter till bilen

★★★★★
★★★★★
9 Produktomdömen

12V-splitter som ger dig två stycken 12V-uttag i bilen från det befintliga. Produkten är specifikt framtagen av Xiaomi för att vara adaptiv med Xiaomi Roidmi FM-sändare, men går naturligtvis lika bra att använda med all annan 12V elektronik.

Kvaliteten är som vanligt 100% garanterad eftersom det är just Xiaomi som är tillverkare!

Levereras med dubbelhäftande tejp så att installationen går smidigt.


Specifikationer:

 • Strömförbrukning: 90-192W
 • Driftspänning : 12-24V
 • Output: MAX 8A
 • Färg: Vit

Medföljer:

 • 1 x Vit Xiaomi Roidmi 12V-splitter
 • 1 x Dubbelsidig tejp

Garanti:

6 månader