4in1 USB-Laddare, ström & spänning & temperaturmätare
4in1 USB-Laddare, ström & spänning & temperaturmätare

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Tapio R.
    Tapio R. (2016-12-16)

Våra kunders produktvideor

5/5 Idea and product is great, not only I can check my battery's health, but I can charge up to 2 devices meantime with this. I never saw this sort of device with this price, so it's just a great.
SAITO H. - Malmö, Sweden - ()
5/5 Lataa kännykän ja tabletin akun nopeasti jopa 2A virralla ja mittarista näkee kun akku on täysi. Virta pienenee kun akku täyttyy. Lämpömittari näyttää sisäilman lämmöt, myös miinuslukemat. Jännite lukema on akun jännite. Näyttö vaihtuu itsekseen eikä voi lukita jollekkin määrätylle. Suosittelen jo nopean latauksen puolesta ja tyylikäskin kun on ja halpa.
Eero K. - Lapua, Finland - ()
5/5 tosi näppärä laturi joka myös ilmoittaa auton latauksen ja usb:n latus virran,tuote vastasi hyvin odotuksiani...........................................................................
Teemu N. - Rovaniemi, Finland - ()
4/5 Tykkäsin tästä! Aluksi mietin onko ideaa, mutta onhan sisälämpötila kiva tieto myös koirien kannalta. Latausvirtakin on kiva nähdä ja ainahan jännitetieto hyvästä on. Näkee miten laturi / lataussäädin toimii.
Vesa K. - Kangasala as, Finland - ()
4/5 Tuote kuvauksen mukainen,näyttää vuorotellen sisälämpö,amppeeri,jännitenäytön ja oma Lumia puhelin latautuu kätevästi. Ainoa miinus omassa asennuksessa oli kun on neljä tup.syt.pistokkeen sarja keskikonsolin sivussa niin viereinen piti jättää tyhjäksi kun sen verran leveä yläosa että joutui kääntämään sivuttain.
Tapio R. - Toholampi, Finland - ()
4/5 laadultaan ja toiminnoiltaan loistava kapistus mutta tuo varsi joka menee tupsytyttimee on aika pitkä jonka takia omaan autoon (audi a4) ei mahdu kunnolla pysyäkseen paikallaan.
Juho K. - Sulkava, Finland - ()

4in1 USB-Laddare, ström & spänning & temperaturmätare

★★★★★
★★★★★
11 Produktomdömen

Smidig allroundpryl som mäter strömstyrkan, spänningen samt temperaturen inne i bilen. Samtidigt kan du ladda två USB-enheter.


Specifikationer:

  • USB-laddning: 5V, 2.1A + 1A

Garanti:

1 månader

54 SEK Info om moms
Välj färg
Antal
Valfri tilläggsutrustning:
- Produkten finns i lager!
- Nästa inkommande leverans om h h i min 00 s
- Skickas från centrallagret. Leveranstid 2-3 veckor.

Liknande produkter