4in1 USB-Laddare, ström & spänning & temperaturmätare
4in1 USB-Laddare, ström & spänning & temperaturmätare

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Tapio R.
    Tapio R. (2016-12-16)

Våra kunders produktvideor

5/5 Idea and product is great, not only I can check my battery's health, but I can charge up to 2 devices meantime with this. I never saw this sort of device with this price, so it's just a great.
- Malmö, Sweden - ()
4/5 Hankin tämän, kun aloin epäillä auton akun kuntoa ja halusin seurata akun jännitettä auton seisottua pakkasessa, latausjännitettä jne. Toimii oikein hyvin ja vaikuttaisi ihan riittävän tarkalta. Kaksi puhelinta on latautunut monta pitkää matkaa tämän kautta ilman ongelmia eikä laturi ole esimerkiksi kuumentunut huomattavasti, mitä hieman pelkäsin halvalta laturilta. Toistaiseksi ei muuta moitittavaa, kuin että lämpötila-, jännite-, ja usb-virta-näyttö vaihtuvat verkkaiseen ja välillä olisi kiva saada lukittua jokin näistä pysymään näytössä koko ajan.
- Lempäälä, Finland - ()
5/5 Hyvä nähdä akun jännite ja sisälämpötila autossa., varsinkin kun Skoda Ocatviassa ei ole sisälämpömittaria vakiona vain ulko.

Kaksi kännykkää tai kännykkö ja GPS latautuu yhtäaikaa kätevästi !

Näyttää myös virrankulutuksen.
- Helsinki, Finland - ()
5/5 Kätevä vehe hintasekseen. Näyttää latausjännitteen, eli tekee sen mitä pitääkin. Suositelen jos epäilyttää akun kunto varsinkin näin talvella. USB-lataus plussaa!
- Hamina, Finland - ()
5/5 Lataa kännykän ja tabletin akun nopeasti jopa 2A virralla ja mittarista näkee kun akku on täysi. Virta pienenee kun akku täyttyy. Lämpömittari näyttää sisäilman lämmöt, myös miinuslukemat. Jännite lukema on akun jännite. Näyttö vaihtuu itsekseen eikä voi lukita jollekkin määrätylle. Suosittelen jo nopean latauksen puolesta ja tyylikäskin kun on ja halpa.
- Lapua, Finland - ()
5/5 tosi näppärä laturi joka myös ilmoittaa auton latauksen ja usb:n latus virran,tuote vastasi hyvin odotuksiani...........................................................................
- Rovaniemi, Finland - ()

4in1 USB-Laddare, ström & spänning & temperaturmätare

★★★★★
★★★★★
14 Produktomdömen

Smidig allroundpryl som mäter strömstyrkan, spänningen samt temperaturen inne i bilen. Samtidigt kan du ladda två USB-enheter.


Specifikationer:

  • USB-laddning: 5V, 2.1A + 1A

Garanti:

1 månader

54 SEK Info om moms
Välj färg
Antal
Valfri tilläggsutrustning:
- Produkten finns i lager!
- Nästa inkommande leverans om h h i min och 00 s
- Skickas från centrallagret. Leveranstid 2-4 veckor.

Liknande produkter