3D Stickers ögonfransar till bilen
Dekorera din bil och ge den ögonfransar!

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Miuimaui
    Miuimaui (2015-09-03)
  • Produktfoto av Tommi R.
    Tommi R. (2015-04-29)

4/5 Erittäin helppo asentaa, laitettiin vanhaan silverado pickuppiin keulille lahden american caar showssa ja hilpeyttähän se herätti. Hakkasivat konepellille moottoritiellä ja osista katkesi kärjet. Hintaan nähden paljon iloa!
- Vantaa, Finland - ()
4/5 Meni lahjaksi, joten en ole ihan varma oliko täysin odotuksien vastainen, mutta mitään negatiivista en ole ainakaan kuullut. Paketti oli saapuessaan hiukan kärsinyt mutta tuote oli kunnossa, pientä taipumista lukuunottamatta.
- Imatra, Finland - ()
4/5 helppo oli asentaa mamman autoon mutta kun ekat pakkaset tuli nii ripset katosi sekä jättivät vähän jälkiä autoon mutta sehän on oma vika. mutta eihän alle kympin tuotteesta voi paljoa odottaa.
- Tornio, Finland - ()
3/5 komeet ovat, hieman räpättää moottoritiellä ja näin hakkaa maalipintaa ;-(. Kylmissä keleissä halkeilevat ja kiinnitys saattaa irrota. ..........................................................................................
- Espoo, Finland - ()
2/5 Nämä ripset olivat heti asenneetuina oikein mukavan näköiset, mutta ikävä kyllä omassa autossani (Dacia Lodgy), eivät kestäneet yhtään, ja sen takia joudun antamaan näin huonon arvostelun, enkä voi näitä suositella!

Tässä kävi siis niin että heti ensimmäisen kerran kun asennuksen jälkeen ajoin moottoritiellä (120 km/h), niin noin puolet ripsistä taittuivat ja katkesivat poikki!
- Vanda, Finland - ()
4/5 Ripset käytössä jo kolmatta vuotta. Kestää joka sään, mutta ei moottoriteitä. Otankin pois aina motarille mennessä. Pesukadunkin kestävät, itse pesen autoni kyllä käsin.

Näillä saa etenkin lapset osoittelemaan sormella, ja aikuisetkin hymyilemään vaikka sadesäällä :)
- Espoo, Finland - ()

3D Stickers ögonfransar till bilen

★★★★★
★★★★★
18 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt

Dekorera din bil och ge den ögonfransar!


Specifikationer:

  • Material: PVC
  • Storlek: 31X17cm