BK-03 kulled med snabblås
BK-03 kulled med snabblås

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Ville N.
  Ville N. (2017-05-01)
 • Produktfoto av Ville N.
  Ville N. (2017-05-01)
 • Produktfoto av Marko O.
  Marko O. (2016-11-21)
 • Produktfoto av Kari H.
  Kari H. (2016-11-01)
 • Produktfoto av Kari H.
  Kari H. (2016-11-01)
 • Produktfoto av Tero H.
  Tero H. (2016-10-03)
 • Produktfoto av Tero H.
  Tero H. (2016-10-03)

Våra kunders produktvideor

4/5 Asiallisen oloinen tuote. Ei sovellu pitemmälle objektiiville esim 100-400mm ja canon 7dmk2 ei saa kiristettyä riittävän tiukaksi. Eli kamera luistaa pitkässä valotuksessa.

Tilasin myös sd-kortin jota ette pystynyt toimittaa. Missähän rahat viipyy?
- Vantaa, Finland - ()
4/5 Tämä kuulapää tuntuu tukevalta, mutta tuota soviteruuvia odottelen edelleen, joka tuotetiedoissa luvataan mukaan. Lisää tietoa, kunhan pääsen tositoimiin. Ruuvi on kyllä luvattu toimittaa, saa nähdä kauanko viipyy?
- Panttila, Finland - ()
4/5 Tuote on laadukkaan ja jämäkän oloinen. Oli odotettua kookkaampi joka oli positiivinen yllätys. Tähän uskaltaa laittaa kiinni järjestelmäkameran isollakin linssillä.

Kuulapäässä on normaalien säätöjen lisäksi myös astesäätö joka helpottaa panoraamakuvien ottamista.

Viimeistelyltään ja yksityiskohdiltaan tuote on laadukkaan ja luotettavan oloinen. Koko tuote on valmistettu metallista.

Kameraan kiinni tuleva jalustalevy irroitetaan kuulapäästä ruuvista löysäämällä. Siis mitään pikakiinnitysvipua ei ole. Tosin toimii näinkin ja kiinnitys on käytettävyydeltään selkeä.

Tuotteessa on vesivaaka vaaka- ja pystykuvaamista varten.

Jalustalevyssä oleva ruuvi on 1/4¨ kokoa ja jalustaan kiinnitys on kokoa 3/8¨. Mitään adapteriruuvia ei mukana tullut.
- Helsinki, Finland - ()
5/5 Laadukkaan näköinen ja tuntuinen kuulapää, hyvä viimeistelyn jälki. Toimi hyvin -14 asteen pakkasella kuvauksissa. Hinta laatu suhde erittäin hyvä.
- Vaasa, Finland - ()
5/5 Laadukkaampi kuin uskalsin odottaa. Tuoteselosteessa mainittua 1x1/4 adapteriruuvia ei tullut mukana, joten tositoimiin en ole vielä päässyt. Jokatapauksessa hintalaatusuhde erinomainen, suosittelen.
- Raahe, Finland - ()
4/5 Aluksi oli hieman epäilevä siihen, saako näin halvalla hyvää. Olin kuitenkin erittäin positiivisesti yllättynyt kun sain tuotteen haltuuni. Sovitin kyseisen kuulapään vielä sellaiseen tripodiin mihin ei saa kuulemma päätä vaihdettua. Itse kuulapää on laadukas peli ja sen kanssa kuvaaminen on mukavaa ja uskon että se kestää painavammankin laitteiston helposti. Suosittelen tätä tuotetta. Kuvassa kuulapää on istutettu vasemman puoleiseen tripodiin.
- Turku, Finland - ()

BK-03 kulled med snabblås

★★★★★
★★★★★
11 Produktomdömen

En kulled är ovärderlig vid fotografering med kamera som är monterad på ett stativ. Kulleden gör det mycket enkelt att justera kameravinkeln till önskad position.

Denna kulled är utformad för professionellt bruk och användaren kan snabbt ändra vinkeln eller avlägsna kameran från stativet. Leden håller för upp till 8kg påfrestning, vilket är mer än tillräckligt för alla typer av SLR-kameror.


Specifikationer:

 • Lastkapacitet: 8kg
 • Kulans bredd: 36mm
 • Total Längd: 100mm

Medföljer:

 • 1 x Kula
 • 1 x 1/4 adapter skruv
 • 1 x Quick Release Platform