Propellerfri fläkt 14"
Fiffig och modern fläkt utan någon störande propeller. Är väldigt tystgående och passar bra att placera i sovrummet under varma sommarnätter.

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Juhani M.
    Juhani M. (2015-07-20)
  • Produktfoto av Juhani M.
    Juhani M. (2015-07-20)

4/5 Tuote kuvauksen mukainen ja hyvin toimiva. Kääntöliike joskus takertelee ja kaukosöödin kaipaisi käyttöohjetta (suomeksi).Ostohinta ei päätä huimannut. Toivottavasti tulee markkinoille lämpövastuksella oleva malli.
- Taivalkoski, Finland - ()
4/5 Kotona kesäisin saa ilman liikkumaan ja hieman viilennystä, käytössä vain päiväaikaan kohtalaisen äänen takia muuten yllätyin tehoja. Kohtalaisen hyvä ostos.
- Vantaa, Finland - ()
3/5 Erittäin toimiva peli. Kaukosäädin on ihan näppärä lisã, tosin sen verran tehoton tuuletin on ettei kaukosäätimellä juurikaan käyttöä ole.
- Helsinki, Finland - ()
4/5 Ostin tuotteen lahjaksi mutta testasin sitä itsekin. Kokoamisessa piti käyttää normaalia enemmän voimaa jotta sai puhaltimen osat liitettyä toisiinsa. Osissa oli jo vääntyneitä kohtia jotka vaikuttivat kokoamiseen.

Puhallusteho ei aivan vastannut ääntä joka laitteesta lähti mutta ei ollut kallis sijoituskaan ja oli vielä alennuksessa. Säätöjä oli mielestäni tarpeeksi. Suosittelen.
- Julkujärvi, Finland - ()
5/5 Lavaton tuuletin tekee minkä lupaa :), on hiljaisempi kuin lavatuuletin ja paremman näköinen. Laatu vaikuttaa laite huomioiden varsin hyvältä. Tukeva ja viimeistelty.

Hinnaltaan tämä maksaa murto-osan noista merkkivekottimista, joista veloitetaan toista ja kolmattasataa euroa!
- , lohja, Finland - ()
4/5 Hinta kohdillaan ja toiminut ok, kätevä kaukoohjaus sen jälkeen kun sain vaihdettua hajonneen kaukosäätimen. Koneen melun suhde tuuletukseen aika huono, tulee käytettyä enimmäkseen pienimmällä asetuksella tv-huoneessa ja silloinkin kuulokkeet päässä.
- Espoo, Finland - ()

Propellerfri fläkt 14"

★★★★★
★★★★★
14 Produktomdömen

  • Snabb leverans
  • 12 mån garanti
  • 30 dagars returrätt

Fiffig och modern fläkt utan någon störande propeller. Är väldigt tystgående och passar bra att placera i sovrummet under varma sommarnätter.
Fläkten har en fjärrkontroll, och med den kan du manövrera, riktning, hastighet samt automatiskt svängande luftström.

Dess låga tyngdpunkt gör att den står stadigt på bordet, och på grund av att den inte har några rörliga delar är den också väldigt säker för barn att använda.


Specifikationer:

  • 14 tum diameter

Garanti:

1 år