GoPro Teleskooppivarsi
  • GoPro Teleskooppivarsi
  • GoPro Teleskooppivarsi
  • GoPro Teleskooppivarsi

Fotos taget af kunder
  • Produkt billede fra Miska L.
    Miska L. (2015-11-09)
  • Produkt billede fra Miska L.
    Miska L. (2015-11-09)

Kunde videoer

5/5 Loistava apu esim. kun kuvaa kameralla veden alla tai haluaa kuvata esim. kulman takana olevia kohteita. Teleskooppi mahdollistaa säätää varren niin pitkäksi kuin haluaa.
- Hämeenlinna, Finland - ()
4/5 Parempi kuin edellinen "radioantennimalli", tukevampi. Sama ongelma kuin edellisessä, kiristysruuvi osuu GoPro3:sen koteloon, hankaloittaa kiristystä. Joku adapteriosa oli halki paketin tullessa, mutta enpä ole sille käyttöä keksinyt.
- Hyvinkää, Finland - ()
3/5 Ostin tämän tuotteen, jotta saisin Action -kameralleni hyvän varren. Hieman kallis verrattuna muihin, mutta teleskooppivarsi kasvaa todella pitkälle. Toimiva tuote.
- Espoo, Finland - ()
5/5 Käytän tätä melkein aina kun teen vidoita. Saan helposti siihen kännykän tai sjcamin kiinni. Teleskooppia on helppo käsitellä ja en ole huomannut mitään negatiivistä sitä käyttäessä. Suosittelen jos tarvitsee selfiekeppiä ostaa.
- Nakkila, Finland - ()
4/5 Muutamalla lomalla tullut käytettyä, rantakäyttöön ei ole edes tarkoitettu joten sen takia ei ehkä kätevin rannalla. Hiekanmurut häiritsevät luonnollisesti varren toimintaa mutta yllättävän hyvin toimii vedessäkin! Teleskooppi on tarpeeksi pitkä mutta olisin toivonut sen olevan vielä hieman pienempikokoinen, jotta se mahtuisi pienempään tilaan kuljetusta varten. Kätevä, tekee mitä lupaa!
- Helsinki, Finland - ()
4/5 Toimii hyvin ja korvaa kyllä aidon gopro tikun. Alkuperäinen pää ei vain kestänyt edes siihen saakka, että olisin päässyt kameran kanssa testaamaan. Sain kuitenkin rakennettua liiman ja ruuvin kanssa tästä oikeinkin kätevän tikun. En toki voi suositella, koska ei kestänyt ollenkaan käyttöä ilman fiksausta. :(
- Joensuu, Finland - ()

GoPro Teleskooppivarsi

★★★★★
★★★★★
14 Anmeldelser


Garanti:

3 måneder

Lignende produkter

Products you might be interested in: