Bæltetaske i læder til Oukitel K10000
En stilet og praktisk taske som du kan clippe i bæltet. Den passer til telefoner på 5 til 5,7". Du kan også plads til f.eks. tegnebog i zip af posen.

5/5 -hieman oli isokokoinen vyöllä pidettäväksi (vertaa vyölaukku)

-puhelinkoteloksi oli ylimääräisiä taskuja (en heti keksinyt mitä tarkoitusta varten)...luottokortti???

-tilasinkin heti toisen kotelon poikittaisella vyöliittymällä

-tämän käyttö saattaa jäädä laatikon pohjalle
- Vantaa, Finland - ()
5/5 Ostos osui kohdalleen! Minulle on Oukitel 10000 puhelin ja koska se painaa yli 300g, kunnollinen vyössä kannettava tilava kotelo on tarpeen. Kotelo on nahkaa ja siinä on tilaa myös esim. rahalle yms. mukana kulkevalle tavaralle. Kotelo täyttää kaikki toiveeni!
- Lahti, Finland - ()
3/5 Muuten hirmu hyvä kotelo mutta K10000 MAX ei mahdu siihen mitenkään. sulku läppä on noin kolme senttiä liian lyhyt ja iso tasku on noin yhden sentin lyhyt.
- Kitee, Finland - ()
5/5 Todella hankinnan arvoinen tuote! Puhelin pysyy hyvin suojattuna ja suojapussi kulkee mukavasti mukana vyölle pujotettuna, tai kiinnitysklipsillä kiinnitettynä esim. farkkujen vyölenkkiin. Materiaali on aitoa nahkaa, eikä mitään muovisekoitetta. Säilytystilaa rahoille, luottokorteille, avaimille ym. ja tietysti puhelimelle. Itse kun käytän bluetooth-kuulokkeita, niin puhelinta ei tarvitse jatkuvasti kaivaa esille, vaan saa olla pussukassa pitkin päivää. (Kuulokkeet mahtuu mukavasti sisätaskuun, kun eivät ole käytössä!) Hintaahan tuolla on, mutta on kyllä laadukas ja tyylikäs, eikä liian suurikokoinen.
- Pitkäaho, Finland - ()
5/5 Aluksi hieman tiukka K10000:lle, mutta venyi sopivaksi melko pian. Etutaskuun mahtuu mukavasti vaikka USB-kaapelit muiden laitteiden latausta varten, ja isompaan taskuun vaikka mitä, tilaa riittää vaikka toiselle puhelimelle.
- Suolahti, Finland - ()
5/5 Pätevä pussukka. Oukitel menee kätevästi läpän alle ja isoon vetoketjutaskuun mahtuu muutakin tavaraa. Kun isoissa taskuissa on tavaraa, pienempi vetoketjutasku käy lähinnä korttitaskuksi, muuta sinne ei mahdu paksuuden puolesta. Käytettävä oston kaikenkaikkiaan!
- Kiiminki, Finland - ()

Bæltetaske i læder til Oukitel K10000

★★★★★
★★★★★
6 Anmeldelser

En stilet og praktisk taske som du kan clippe i bæltet.

Den passer til telefoner på 5 til 5,7". Du kan også plads til f.eks. tegnebog i zip af posen.

 


Specifikationer:

  • Materiale: Læder
  • Størrelse: 10x16 cm.
  • Passer til 5"-5,7" smartphones

Pakken detaljer:

  • Læder bæltetake

223 DKK Inkl moms 25%
Farve
Mængde  Læg i vogn
- Lagersaldo på det finske lager 4 Stk.
- Næste afsendelse 17 timer 38 min og 00 s
- Leverings tid 3-5 dage.

Lignende produkter