Sinivalolasit
 • Sinivalolasit
 • Sinivalolasit
 • Sinivalolasit

Fotos taget af kunder
 • Produkt billede fra Marko S.
  Marko S. (2019-03-07)
 • Produkt billede fra Marko S.
  Marko S. (2019-03-07)
 • Produkt billede fra Valtteri L.
  Valtteri L. (2018-03-28)
 • Produkt billede fra Markus M.
  Markus M. (2018-02-09)
 • Produkt billede fra Markus M.
  Markus M. (2018-02-09)
 • Produkt billede fra Lari J.
  Lari J. (2017-10-24)
 • Produkt billede fra Lari J.
  Lari J. (2017-10-24)

4/5 Hyvät hintaisekseen, noin vuoden käytön jälkeen alkoi painamaan korvan takaa liikaa, ei pystynyt käyttämään.
- Turku, Finland - ()
5/5 Lasit ovat olleen suuri apu työskennellessäni tietokoneella päivittäin. Enää ei silmät väsy ja päänsärky loppui. Ainoa miinus tulee lasien leveydestä mutta eihän se lasien vika ole että minulla on pieni pää.
- Paltamo, Finland - ()
4/5 Ostin kokeiluun kun tulee tuota näyttöpäätettä tuijoteltua melko paljon töissä ja vapaa-ajalla. Ja jostain lukenut, että kyseisen tyylisistä laseista olisi apua.

Valitettavasti kyseiset lasit eivät oikeen millään istuneet omaan päähäni. Ovat siis hyvin pienikokoiset korkeussuunnassa (linssit) ja minun leveä pääni takia kyseiset lasit hieman puristavat käytettäessä. Eli sopii henkilöille, joilla pienempi pää kuin minulla ja jotka pitävät siroista laseista.

Itse toiminta, eli sinivalosuodatus, toimi ihan hyvin ja eron kyllä huomaa käytössä.
- Hollola, Finland - ()
5/5 Luin sinivalon vaikutuksista ja päätin kokeilla näitä laseja, joita ei oltu hinnalla pilattu. Silmälasit pehmentävät värimaailmaa ja toimivat eränlaisina "filterinä". Itse käytän aina iltaisin ja koneen ääressä. Tunnen, kuinka tämä vähentää rasitusta silmilleni. Silmälasien sangat ovat hieman kovat, joten pitkällä käytöllä ne voivat alkaa painamaan.
- Espoo, Finland - ()
3/5 näyttöpäätettä tulee paljon katseltua ajattelin testa että onko näistä mihinkään... ensimmäisessä vuorokaudessa en ole huomannut mitään erikoista mutta ehkäpä vaativat useamman vuorokauden eron huomaamiseksi... mukavan tuntuiset päässä, eivät paina, purista taikka hierrä... erittäin miellyttävät pitää...
- Ruutana, Finland - ()
4/5 Kun ei ole silmälaseja muuten tullut käytettyä niin vähän hankalaahan noitakin on muistaa käyttää. Suodattavat kuitenkin kivasti näyttöjen valoja niin että pidemmillä sessioilla silmät niin kovasti väsy. Vähän kohlot kuitenkin.
- Lahela, Finland - ()

Sinivalolasit

★★★★★
★★★★★
21 Anmeldelser


Garanti:

1 år

Lignende produkter

Products you might be interested in: