5W LED E27 | Energi Spare Pære
Skandinaviernes netbutik! Mange gode tilbud med et bredt udvalg i MP3-afspillere, Android-mobiltelefoner og Android-tablets, OBD diagnose og fejlkodelæsere, xenon kits, DV-kameraer og en masse spændende gave ideer!

Fotos taget af kunder
  • Produkt billede fra Risto H.
    Risto H. (2014-04-13)

5/5 Tilasin molempia kokoja E14 ja E27. Lamput ovat hyviä ja kirkkaita ja ovat kestäneet jo pitkään. Ainoa miinus tulee painosta joka on suurehko. Jalkalamppuun laittaessani säädettävä osa irtoaa helposti lämpun muusta rungosta. Tosin ne muovihärpäkkeet ovat jo muutenkin jo hieman väljät.
- Helsinki, Finland - ()
4/5 Hyvin toimii pääosin, yksi kupu irronnut. Ei hajoamisia. Hyvä valovoima.
- Kangasala, Finland - ()
3/5 Kauan sitten ostetut ja hyvin vaan toimivat edelleen. Valoa riittää mainiosti joten hyvin olleet aikoinaan hintansa väärtit. vähän ehkä isokokoiset mutta mahtuvat kuitenkin niihin mihin itse olen käyttänyt
- Lappila, Finland - ()
3/5 Tuote oli muuten hyvä. Valo oli kirkas ja led on led eli ei kuumennut MUTTA kestävyys edes satunnaisessa käytössä olematon hyvä joa kesti edes 20h, kun sammui lopullisesti.

Surkea tuote
- Valkeala, Finland - ()
3/5 Lamppu on ollut mökin pihavalossa. Kesti noin 3 kuukautta käytössä. Ei vastanut sitä mitä odotin tuoteelta. Laadultaan tuote oli heikko. Hinta ei vastanut tuoteen laatua.
- Kouvola, Finland - ()
3/5 Ihan OK lamppu. Kaikki on toiminut tähän mennessä eikä yksikään ole vielä palanut. Värilämpötila ei kyllä ole lämpimän valkoinen, koska silloin sen pitäisi olla 2700K-3000K tämän lampun värilämpötila on ennemminkin kylmä valkoinen. Toimii hyvin ns.toisarvoisissa tiloissa varastot, autotallit yms. mutta normaaleihin asuintiloihin en tätä suosittele juuri tuon värilämpötilan takia.
- Rauma, Finland - ()

5W LED E27

Energi Spare Pære

★★★★★
★★★★★
15 Anmeldelser

Produktet kan i øjeblikket ikke bestilles
Se de tilsvarende produkter her
Se produktchefsnyheder her

Du kan også søge produkt her:

 

Generelle oplysninger:

E27-position LED energibesparende pærer til at erstatte gløde-og sparepærer. LED sparepærer vare mere end fire gange længere end en normal lavenergipærer og bruger langt mindre strøm! og de producerer ikke stråling, og har ingen skadelige kviksølv, som en normal Energy Saving dermed holde dem til genbrug. Den bedste og mest miljøvenlige løsning til belysning af dit hjem!

 

Tekniske specifikationer:


  • - Effekt: 5W
  • - Lysstrøm: 450 Lumene
  • - Farvetemperatur: 3000K Varm hvid / 6000K Bright White
  • - Materiale aluminium ramme med en tynd plast kuppel
  • - Levetid 50 tusind timer
  • - Arbejder med det varme og kolde

 

Forsendelse og betaling:

Produktet er leveret, når ordren er betalt.
Levering i 1-2 uger.

 

Garanti:

Produktet har 1 års garanti.


Garanti:

6 måneder

Products you might be interested in: