8300 Bar code reader |

Fotos taget af kunder
 • Produkt billede fra Node
  Node (2017-11-04)
 • Produkt billede fra Jouko U.
  Jouko U. (2014-05-06)
 • Produkt billede fra Mäki J.
  Mäki J. (2013-12-17)

4/5 Maksan skannerilla laskuja. Toimii ja on kätevä - verrattuna aiempaan "hiiriskanneriin". Toki johdoton scanneri olisi parempi. Hinta-laatu on kuitenkin tässä tapauksessa kohdallaan.
- Kerava, Finland - ()
4/5 Jatkuvassa käytössä, kätevä peli. Ei kuitenkaan pysty lukemaan kaikkia viivakoodeja.

Ihan hyvä hinta-laatusuhde. Korvasi meillä laserkynän, tämä on paljon luotettavampi ja helppokäyttöisempi.
- Littoinen, Finland - ()
2/5 Alkuun tuote tuntu hyvältä, mutta aika paljon on ongelmia lukea viivakoodit, joten itsellä on jäänyt laatikon pohjalle tarpeettomana. Vaikka lukeekin viivakoodin niin silti joutuu paljon ite viel kirjottaan tekstiä tai viitteitä.
- Orivesi, Finland - ()
4/5 Kokeilin viivakoodaria uudemmalla tietokoneella en saanu toimimaan jokin asetus tai käyttis juttu mutta sitten toisella koneella toimi ihan heittämällä..suosittelen ..tälleen kiireessä"
- Rasivaara, Finland - ()
5/5 Ollut käytössä monta vuotta - edelleen toimiva huippulaite! Toimii ja lukee moitteetta. Tietokoneet vaihtuneet lukija vain toimii koneesta riippumatta ilman erityisiä asetuksia.
- Viiala, Finland - ()
5/5 Toimii itsellä todella hyvin ja on hintansa väärti tuote. Itsellä tämä on lähes päivittäisessä arkikäytössä ja myös yrityksen laskuja tällä viivakoodailen. Tuote on kevyt ja johto tarpeeksi pitkä.

Suosittelen!
- Kainasto, Finland - ()

8300 Bar code reader

★★★★★
★★★★★
65 Anmeldelser

Generelt:

Let at bruge stregkode-scanner for at gemme eventuelle papir-stil stregkode dataenhed, hvorefter du kan overføre dem direkte til din computers hukommelse.Tilslut det medfølgende kabel til Ethernet-adapteren og den anden ende til din computers USB-port. Bare klik på den ønskede stregkode laser enheden til automatisk at registrere oplysninger, at din computers hukommelse. Enheden kræver ikke særskilte batterier, men virker på din computer fra en å. Leveres med engelsk manual vil hjælpe med programmering af en stregkodelæser ansigt til højre.

 

Bemærk!

For "alfabet" for at arbejde ved at udskrive denne , og enten ved at scanne en stregkode.

(Tak til de aktive kunden)

 

Tekniske specifikationer:

 • Over 180 til at ændre indstilling
 • Nemt programmerbare
 • Leveres med brugervenlig manual på engelsk

 

Garanti:

Produktet har et års garanti.


Garanti:

1 år

Products you might be interested in: