Bright Cleaner | Liimahyytelö
Skandinaviernes netbutik! Mange gode tilbud med et bredt udvalg i MP3-afspillere, Android-mobiltelefoner og Android-tablets, OBD diagnose og fejlkodelæsere, xenon kits, DV-kameraer og en masse spændende gave ideer!

Fotos taget af kunder
  • Produkt billede fra Tatu H.
    Tatu H. (2018-07-22)
  • Produkt billede fra Jarkko L.
    Jarkko L. (2016-08-12)
  • Produkt billede fra Jarkko L.
    Jarkko L. (2016-08-12)

4/5 Hyvin halpa ja hyödyllinen tapa poistaa näkkärinmurut näppäimistön väleistä. Tosin mikäli näppäimiä on irti, suosittelen kiinnittämään ne ensin.. Lapsikin osaa tätä käyttää ja käyttikin..

Tilaan toistekin oman läppärini huoltoa varten.
- Joensuu, Finland - ()
4/5 Tuote tekee juuri sen mitä lupaakin, kerää hyvin liat talteen esim. näppäimistöiltä yms. Tuotetta ei kannata jättää näppikselle kovinpitkäksi aikaa tai on todella vaikea saada irti.
- Rovaniemi, Finland - ()
5/5 Tuotteen mukana tullut "minigrip" sulkimella varustettu pussi ei ollut ihan paras mahdollinen. Tästä huolimatta tuote tekee juuri sen mitä lupaakin, kerää hyvin liat talteen esim. näppäimistöiltä yms.
- Vantaa, Finland - ()
5/5 Vähän vaikea arvioida, kun on tarkoitus antaa lahjaksi (pikkulahjaksi jouluna). Ihan `hauskannäköistä mönjää`ainakin. Jos hyvinkin olisi käyttökelpoista, luulisin.
- Pieksämäki, Finland - ()
4/5 Aivan loistava mömmöpaakku näppäimistön puhdistamiseen tai lapselle ektoplasmaksi. Ei ihan kertakäyttöinen, mutta ajan saatossa täyttyy roskasta ja ilmeisesti pilaantuu koska haju on muuttunut sellaiseksi että ei tuota nyt enää muutaman kuukauden jälkeen avaamisesta tee mieli näppäimistölle laittaa.
- Sahi, Finland - ()
3/5 Ostin näppäimistön puhdistusta varten. Poistaa kyllä pienemmän roskat näppuksen välistä, mutta ei irroita "pinttynyttä" likaa. Tuotetta ei kannata jättää näppikselle kovinpitkäksi aikaa tai on todella vaikea saada irti.
- Kuopio, Finland - ()

Bright Cleaner

Liimahyytelö

★★★★★
★★★★★
38 Anmeldelser

Generelt:

Arbejder på en computer tastatur tendens til altid at være fuld af krummer og snavs, hvilket er vanskeligt at rydde op i lufttryk eller luftvejen, uden at åbne tastaturet. E-Ville er nu her en løsning: Bright renere!

Denne voksagtig substans og ved at tage form til at rengøre tastaturet med lethed. Bare tryk på "liimahyytelöä" tastatur, og det går imod nøglerne bekvemt under og fængsler sig selv som krummer i støvet. Let at bruge og er nu en væsentlig tilbehør til alle dem, der arbejder med computer

Pakken indeholder:

1x Bright liimahyytelö Cleaner, 80g

Forsendelse og betaling:
Produkt ordre vil blive leveret, når fakturaen er betalt.
Levering ca 1 -2 uger.
Garanti:
Produktet har en måned garanti.
Forsendelse ordninger:
Produktet vil blive sendt i Hong Kong lager.

 


Garanti:

1 måneder

69 DKK Inkl moms 25%
Norm. 99
Mængde  Læg i vogn

Lagersaldo på det finske lager Over 5 Stk.
Leverings tid 3-5 dage.

Lignende produkter

Products you might be interested in: