Black Friday, eli Musta Perjantai on levinnyt Yhdysvalloista myös Suomeen, mutta monelle päivä ja tätä seuraava Cyber Monday ovat vielä jokseenkin vieraita käsitteitä, vaikka rapakon takana päivää on vietetty jo vuosikymmenten ajan. Mistä Black Fridayssa on kysymys ja mitä tämä tarkoittaa sinulle e-villen asiakkaana? Pyrimme vastaamaan näihin kysymyksiin tässä blogissa!

PSST! Nyt kannattaa lukea loppuun! Luvassa on vuoden suurin alennusmyynti ja tarjouksessa on yli 200 eri tuotetta! Voit jo nyt käydä kurkkaamassa Black Friday vs. Cyber Monday -kategoriasta että mitä kaikkia huikeita alennuksia meillä on sinulle tarjolla 27.-30.11.

Näet alennukset jo nyt mutta ne tulevat voimaan vasta 27.11. Kannattaa olla siis sormi liipaisimella heti keskiyön jälkeen ensi perjantaina 😉

Mikä on Black Friday tai Cyber Monday?

Black Friday tunnetaan Jenkkilässä joulumyynnin avajaispäivänä ja se on aina marraskuun neljäntenä torstaina vietettävää kiitospäivää seuraava perjantai.

Alunperin termi on ollut Philadelphian poliisin tapa kuvata kyseisen päivän väentungosta ja liikennekaaosta, kun ihmiset rynnistävät sankoin joukoin shoppailemaan joulutarvikkeita ja lahjoja.

Myöhemmin päivälle on ehdotettu hieman kivempaa kuvausta: Päivä on ensimmäinen sesongin päivä, kun kivijalkakauppojen tulos kääntyy tappiosta (punainen) voitolliseksi (musta).

Alkuperästä viis, nykyisin päivä tunnetaan massiivisista alennusmyyntikampanjoista ympäri maailman ja tämän aiheuttamista tragikoomisista väentungoksista etenkin perinteisissä ostoskeskuksissa ja tavarataloissa.

Uuden vuosituhannen ja verkkokauppojen myötä päivän rinnalle on noussut ns. Cyber Monday, joka on tavallisesti ollut verkkokauppojen vastine Black Fridayn alennusmyynneille. e-villessä Cyber Mondayta on vietetty 2014 lähtien, tosin viime vuosien ajan nelipäiväisenä Black Friday vs Cyber Monday -kampanjan muodossa!

Black Friday vs Cyber Monday – Mitä e-villellä on sinulle tarjolla?

Mikäli olet e-villen uutiskirjeen tilaaja tai esim. Facebook-fani, niin olet varmasti jo törmännyt kampanjasta kertoviin bannereihin tai videoihin. Halusimme tiimin kera tiedottaa tästä hyvissä ajoin, sillä haluamme tarjota luottoasiakkaillemme mahdollisuuden hankkia suosituimpia tuotteitamme alennetuilla hinnoilla. Verkkokauppana voimme tehdä tämän ilman väentungosta ja voit shoppailla lahjoja tai muuten vain tarpeellisia tavaroita kotisohvaltasi.

Mitä perjantaina 27.11. sitten oikein tapahtuu? No, keskiyöstä alkaen laitamme huikeat alennukset yli 200 tuotteelle!

Tarjouksia löydät laidasta laitaan eri kategorioista, kuten esim:

 • Puhelimet
 • Kodin elektroniikka
 • Pyöräily & liikunta
 • Autoilu
 • New Tech- elektroniikka
 • Erä & retkeily
 • Työkalut
 • Hyvinvointi
 • Valot & valaisimet

Kaiken kaikkiaan alennuksessa on yli 200 eri tuotetta, joten jokaiselle löytyy takuuvarmasti jotain mielenkiintoista. Käy jo etukäteen kurkkaamassa tarjoukset Black Friday vs. Cyber Monday -kategoriastamme

Nämä tarjoukset ovat voimassa vain ja ainoastaan 27.-30.11. välisenä aikana!

Villen suositukset Black Fridaylle – 10 huipputuotetta huikeilla alennuksilla

Black Friday vs Cyber Monday -kategoriasta löydät myös 10 kärkitarjousta, jotka Ville ja kumppanit ovat huolellisesti valinneet. Nämä kärkitarjoukset ovat kaikki huipputuotteita, jotka lähtevät mukaasi todella tuntuvilla alennuksilla vain ja ainoastaan 27.-30.11. välisenä aikana.

Alla pieni esittely kolmesta kärkitarjoustuotteesta. Kaikkiin kärkitarjouksiin voit tutustua jo nyt täällä.

1. Ulefone Armor 9E – IP68-älypuhelin vaativammallekin käyttäjälle

Jos etsit veden- ja iskunkestävää puhelinta todella kovaan käyttöön, niin Ulefone Armor 9E on loistava puhelin! Tämä puhelin on testattu vaativan MIL-STD-810G sotilasstandardin mukaisesti ja kestää takuuvarmasti veden pölyt ja kolhut.

Ominaisuuksia tässä luurissa riittää vaativammallekin käyttäjälle:

 • Tämän hetken huippua edustavat Helio P90 järjestelmäpiiri
 • Android 10 käyttöjärjestelmä
 • 8GB RAM-muistia ja 128 ROM-muistia
 • 6600mAh akkukapasiteetti, joten virtaa riittää pidemmillekin retkille
 • 64MP Samsungin pääkamera
 • 6.3″ FHD+ näyttö

Ulefone Armor 9E tukee myös 4 eri paikannusjärjestelmää, siinä on ohjelmoitava Push-to-talk -näppäin sekä Face Unlock -kasvojentunnistus.

Jos etsit itsellesi laadukasta rugged- puhelinta monipuolisilla ominaisuuksilla, niin Ulefone Armor 9E on takuuvarmasti hyvä vaihtoehto!

Tutustu Ulefone Armor 9E:n

2. ZLRC SG107 – Helppokäyttöinen kahdella 2K-kameralla varustettu FPV-drone

ZLRC dronet ovat jo valmiiksi tunnettuja loistavasta hinta-laatusuhteestaan, joten e-villen Black Friday alesta tulet saamaan tämän dronen sanotaanko aivan erinomaisella hinta-laatusuhteella 🙂

SG107 2K kuvausdronessa on nimensä mukaisesti kaksin kappalein 2K videokuvaa tallentavia kameroita. Näistä alakamera toimii myös nk. ”optical flow” -sensorina, eli kameran videodataa hyödyksi käyttäen drone osaa navigoida ja tarvittaessa pysyä paikallaan mainiolla tarkkuudella.

Muita älykkäitä ominaisuuksia tässä dronessa ovat mm.

 • Automaattinen nousu ja laskeutuminen
 • Kohteen seuraaminen ja kohteen kiertäminen
 • Ennalta määritetyn reitin lentäminen automaattisesti
 • 360° kieppi ilmassa yhtä nappia painamalla
 • Videon/kuvan ottaminen henkilöstä eleiden avulla

ZLRC SG107 2K dronea on helppo lentää ja se sopii mainiosti myös vasta-aloitteleville droneharrastajille. Vaikka kyseessä on suhteellisen pienikokoinen drone, niin se lentää silti kiitettävän vakaasti. 2,4GHz WiFin ansiosta ZLRC SG107 toimii myös kaikilla älypuhelimilla!

Jos etsit budjettihintaista ja helppokäyttöistä dronea vaikkapa droneharrastuksen aloitteluun, niin voimme lämpimästi suositella SG107 dronea.

Tutustu ZLRC SG107 droneen

3. Sumida Android 9.1 – Bluetooth-autosoitin 10″ kosketusnäytöllä

Jos haluat todellisen katseenvangitsijan autoosi, niin Sumida Bluetooth autosoitin on 10″ kosketusnäytöllään oikea valinta.

Totuus on että tämän kaliiberin autosoitinta on vaikeaa löytää vastaavaan hintaan. Ja toki kun tulet katsomaan tuotetta Black Fridayn aikaan, niin hinnasta otetaan vielä tuhti summa pois 🙂

Ominaisuuksia riittää:

 • 10″ kapasitiivinen kosketusnäyttö, joka reagoi tarkasti ja toistaa elokuvien värit upeasti
 • Kattavat liitäntä mahdollisuudet, joten voit käyttää soitinta musiikkikeskuksena, elokuvien katselussa ja navigoinnissa
 • Android 9.1 käyttöjärjestelmä ja Bluetooth
 • Valmiiksi asennettu Play-kauppa
 • Upea viimeistely ja ohuet reunat

Kyseessä on siis todella monipuolinen autosoitin. Monipuolisten liitäntämahdollisuuksien avulla voit kytkeä soittimeen myös esim. peruutuskameran.

Todella pätevä ja suosittu autosoitin edullisesti!

Tutustu Sumida autosoittimeen

Älä missaa vuoden suurinta alennusmyyntiä

Toivottavasti sait tästä artikkelista hyvän kuvan siitä mikä Black Friday on ja mitä e-villellä on sinulle tarjolla 27.11.-30.11. välisenä aikana. Tervetuloa mukaan viettämään Black Friday vs Cyber Monday kampanjaa e-villen tiimin kanssa! Näitä tarjouksia et halua missata 😉