FM-transmitter Bluetooth
Med denna FM-sändare kan du lyssna på CD, MP4 eller MP3-spelare i bilen, i hemmet, ja var du vill, genom din vanliga radioapparat.

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Mathias
    Mathias (2014-05-06)
  • Produktfoto av Mathias
    Mathias (2013-11-19)

5/5 Tuote on osoittautunut todella hyväksi hankinnaksi, varsinkin kun käyttää vanhempaa tai muuten heikommin varusteltua autoa. Musiikki alkaa soida automaattisesti kun pistoke ja puhelin alkaa keskustelle keskenään. Asetukset on monipuoliset ja taajuuden vaihto sovelluksella helppoa. Äänenlaatu on oikein hyvä.
- Hamina, Finland - ()
4/5 Aivan mahtava vekotin hinta ja laatu suhde kohillaan todella moni puolinen ja toimii ainakin minun samsung j5 moitteettomasti ratti kaken kantama heikko ja äänen laatu ei ihan täydellinen mutta ok
- Raattama, Finland - ()
2/5 It works great, the soundquality is average.

The remotecontrol for the steeringwheel doesn't work because the operatingangle between transmitter and remotecontrol is too big.

The manual is really bad.

The transmitter is plasticky and doesn't feel like it's quality.

No shuffling or other advanced controls.

Bad display with few caracters of the song playing.
- Sundom, Finland - ()
2/5 Halvalla nyt aina saa mitä saa.. ei ihan vastannut omia odotuksia ja äänen laatu oli voisiko sanoa erittäin karmea.. muutenkin koin laitteen ei niin käytettäväksi, että se jäi sitten hyllylle vaan lojumaan.
- Vaasa, Finland - ()
3/5 Laitteessa on iso vinkuva häiriöääni, joka kuuluu valitettavasti läpi vaikka kuinka isolle laittaa musiikin kuulumaan ja vaikka kuuntelee muistitikulta tai -kortilta. Bluetooth toimii muuten hyvin ja on kätevä käyttää. Pitkä varsi epävakauttaa laitetta melko paljon ja välillä tämä käy ihan itsekseen irti ajossa ja katkaiseen soiton.
- Kuopio, Finland - ()
5/5 Aivan loistava laite. Äänen voimakkuus todella hyvä. Samalla tasolla kuin normi radio kanavalla. Vanha FM-lähettimeni oli yli noin 10€ kalliimpi (Belkin http://www.clasohlson.com/fi/FM-l%C3%A4hetin-Belkin-Tunecast-II/38-4920), eikä siinä ollut bluetooth toimintoa vaan johto pelkästään.

Tuohon vanhaan verrattuna

+Parempi äänenlaatu

+ei häiriöitä (belkinissä aina jotain rätinää)

+Kovempi äänenvoimakkuus. Sama taso kuin radiokanavilla.

+Helppo käyttöinen, ei tarvitse johtoa koska bluetoothKäytän työajossa tätä päivittäin 2-3 tuntia ja olen todella tyytyväinen. Painikkeet heppoisen oloiset, mutta se ei häiritse koska kerran kun on kanavan säätänyt ei siihen tarvitse enää koskea.

Ainut vähän häiritsevä asia on sinisten painikevalojen kirkkaus yö ajossa.
- Hamina, Finland - ()

FM-transmitter Bluetooth

★★★★★
★★★★★
14 Produktomdömen

Allmänt:

Med denna FM-sändare kan du lyssna på  CD, MP4 eller MP3-spelare i bilen, i hemmet, ja var du vill, genom din vanliga radioapparat. Välj samma frekvens på din radio och FM-sändare. Ytterligare praktiska funktioner är LCD-display, plats för SD-korts minne och en räckvidd på minst 10 m (beroende på terräng och väder upp till 100m).

Specifikation:

  • Anslutning: 3,5 mm ljudutgång 
  • 1,5-tums LCD skärm
  • Plats för SD-kort
  • Fjärrkontrollsändare

Garanti:

3 månader