Gratis frakt vid köp över 700kr
30 dagars öppet köp
Svensk kundtjänst
FM-transmitter Bluetooth
Med denna FM-sändare kan du lyssna på CD, MP4 eller MP3-spelare i bilen, i hemmet, ja var du vill, genom din vanliga radioapparat.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Mathias
  Mathias (2014-05-06)
 • Produktfoto av Mathias
  Mathias (2013-11-19)

4/5 Ei toiminut audi a6 ollenkaan. (Vm 2005)

Odottelen uudenpaa ja parenpaa versiota tuosta fm-lähettimestä. Palauttivat rahat hyvitykseen ja odottan uutta laitetta.
- Nummenkylä, Finland - ()
5/5 Tuote on osoittautunut todella hyväksi hankinnaksi, varsinkin kun käyttää vanhempaa tai muuten heikommin varusteltua autoa. Musiikki alkaa soida automaattisesti kun pistoke ja puhelin alkaa keskustelle keskenään. Asetukset on monipuoliset ja taajuuden vaihto sovelluksella helppoa. Äänenlaatu on oikein hyvä.
- Hamina, Finland - ()
2/5 It works great, the soundquality is average.

The remotecontrol for the steeringwheel doesn't work because the operatingangle between transmitter and remotecontrol is too big.

The manual is really bad.

The transmitter is plasticky and doesn't feel like it's quality.

No shuffling or other advanced controls.

Bad display with few caracters of the song playing.
- Sundom, Finland - ()
2/5 Halvalla nyt aina saa mitä saa.. ei ihan vastannut omia odotuksia ja äänen laatu oli voisiko sanoa erittäin karmea.. muutenkin koin laitteen ei niin käytettäväksi, että se jäi sitten hyllylle vaan lojumaan.
- Vaasa, Finland - ()
3/5 Laitteessa on iso vinkuva häiriöääni, joka kuuluu valitettavasti läpi vaikka kuinka isolle laittaa musiikin kuulumaan ja vaikka kuuntelee muistitikulta tai -kortilta. Bluetooth toimii muuten hyvin ja on kätevä käyttää. Pitkä varsi epävakauttaa laitetta melko paljon ja välillä tämä käy ihan itsekseen irti ajossa ja katkaiseen soiton.
- Kuopio, Finland - ()
4/5 Aivan mahtava vekotin hinta ja laatu suhde kohillaan todella moni puolinen ja toimii ainakin minun samsung j5 moitteettomasti ratti kaken kantama heikko ja äänen laatu ei ihan täydellinen mutta ok
- Raattama, Finland - ()

FM-transmitter Bluetooth

★★★★★
★★★★★
15 Produktomdömen

Produkten går just nu inte att beställa
Se motsvarande produkter här
Se produktchefens nyheter här

Du kan också söka produkt här:
 • 30 dagars öppet köp

Allmänt:

Med denna FM-sändare kan du lyssna på  CD, MP4 eller MP3-spelare i bilen, i hemmet, ja var du vill, genom din vanliga radioapparat. Välj samma frekvens på din radio och FM-sändare. Ytterligare praktiska funktioner är LCD-display, plats för SD-korts minne och en räckvidd på minst 10 m (beroende på terräng och väder upp till 100m).

Specifikation:

 • Anslutning: 3,5 mm ljudutgång 
 • 1,5-tums LCD skärm
 • Plats för SD-kort
 • Fjärrkontrollsändare

Garanti:

3 månader

Produkter du kanske är intresserade av: