Gratis frakt vid köp över 700kr
30 dagars öppet köp
Svensk kundtjänst
FM-sändare
Med denna FM-sändare kan du lyssna på CD, MP4-eller MP3-spelare i bilen, i hemmet, ja precis var du vill, med hjälp av din vanliga radioapparat.

4/5 Tuote on toiminut loistavasti ja kestänyt kesät talvet käyttöä jo kaksi vuotta.

Tuote on kyllä hieman isohko, joten sen sopiminen jokaiseen autoon on hieman kyseenalaista.

Hinta/laatu suhde on loistava. Suosittelen lämpimästi.
- Joensuu, Finland - ()
4/5 hyvin toimii ja helppokäyttöinen ihan maallikollekin.omistanut joskus aiemmin samantyyppisen vempeleen joten siihen verrattuna halvempi oli nyt hintakin
- Virrat, Finland - ()
2/5 Volvon pistokkeeseessa ei oikein tahdo pysyä kiinni . Signaali on erittäin heikko radioon verrattuna joten äänenvoimakkuus pitää olla kovalla, josta äänen laatukin kärsii. Mukana ei tarvitsisi olla kaukosäädintä niin hinta olisi halvempi.
- Kotka, Finland - ()
4/5 Olen käyttänyt kuorma-autossa ja hlö-autossa ja toimii yllättävän hyvin mutta häiriöitä on myös aika ajoin. Hinta laatu suuhteeltaan hyvä. Jos tahtoo priimaa niin joutuu ostamaan kalliimpaa. Vältä varmasti perus kuunteluun.
- Savonlinna, Finland - ()
4/5 Hyvin toimii, pikkuisen pientä tekstiä lueskella mutta lukulasit päähän niin jopa näkee. Toimii hyvin kunhan löytää radiosta tyhjän rakosen missä ei asemia kuulu. Puhelimen saa myös toimimaan tämän kanssa auton kaiuttimiin.
- Klamila, Finland - ()
4/5 Yhdistää helposti, ja ilmoittaa selkeästi kun yhdistetty. Puheluiden vastaan otto laitteen omalla mikillä varmaankin toimii kun laittaa handsfree toiminnon puhelimeen. Monipuolinen ja suht laadukas hintaan nähden.
- Vihti, Finland - ()

FM-sändare

★★★★★
★★★★★
15 Produktomdömen

Produkten går just nu inte att beställa
Se motsvarande produkter här
Se produktchefens nyheter här

Du kan också söka produkt här:
  • 30 dagars öppet köp

Allmänt:

Med denna FM-sändare kan du lyssna på CD, MP4-eller MP3-spelare i bilen, i hemmet, stugan, ja precis var du vill, med hjälp av vilken radio som helst. Möjligheterna är obegränsade! Välj bara samma frekvens på FM-sändaren som på din radiomottagare och enheten skickar musiken som radiovågor. Nu ljuder din favoritmusik (eller vilket ljud du nu önskar) från alla radios inom FM-sändarens räckvidd. Extremt lätt och praktiskt!
FM-sändaren har en 3,5 mm audio anslutning som fästs i spelarens hörlursuttag. Sändaren kan även användas som MP3-spelare med ett USB-minne. 

Räckvidd på minst 10m (beroende på väder och terräng upp till 100m). Kommer med en smidig fjärrkontroll. FM-sändaren kan välja mellan sju frekvenskanaler och den valda frekvensen visas på LED-displayen.

 
Specifikationer:

  • Anslutning: 3,5 mm audio.
  • Port för USB-minne
  • Plats för SD-kort
 

Garanti:

3 månader

Produkter du kanske är intresserade av: