FM-sändare
Med denna FM-sändare kan du lyssna på CD, MP4-eller MP3-spelare i bilen, i hemmet, ja precis var du vill, med hjälp av din vanliga radioapparat.

4/5 Hyvin toimii, pikkuisen pientä tekstiä lueskella mutta lukulasit päähän niin jopa näkee. Toimii hyvin kunhan löytää radiosta tyhjän rakosen missä ei asemia kuulu. Puhelimen saa myös toimimaan tämän kanssa auton kaiuttimiin.
Mika N. - Klamila, Finland - ()
4/5 Yhdistää helposti, ja ilmoittaa selkeästi kun yhdistetty. Puheluiden vastaan otto laitteen omalla mikillä varmaankin toimii kun laittaa handsfree toiminnon puhelimeen. Monipuolinen ja suht laadukas hintaan nähden.
Eljas S. - Vihti, Finland - ()
3/5 Ei ole ollut oikein hyviä kokemuksia, mm miinusta on , Muistitikun käyttöönotto ,on hyvin hidasta ,ennen kuin alkaa toimimaan.Ja ei suostu soittamaan kaikkia kappaleita..lisäksi näytön valo on hyvin heikko ,ei näy kuin pimeällä. Ainoa hyvä että toimii jotenkin ja hintakaan ei ollut paha..en suosittele.
Tasse1 - Tornio/, Finland - ()
4/5 Toimii hyvin ja moitteetta. Äänenlaatu ei tosin korvia hivele. Asennus on vaivaton ja helppo. Laitteen näppäimistöä tai kaukosäädintä ei edes tarvitse.
Ari-pekka N. - Seinäjoki, Finland - ()
4/5 Toimii hyvin kaupunki alueella vähän saattaa pätkiä

Vähän vaikea käyttöinen omastamielestä mutta kait tohon tottuu.

Hintasekseen ihan ok on niitä halvempiakin

laatu on ihan normaali kiinan tuote
Joni T. - Puumala, Finland - ()
3/5 Lähetin toimii hyvin ja taajuusalue on riittävän laaja jopa kaupungin keskustasta löytyy alue mihin ei pukkaa joku radioasema päälle.

Laitoin 8gt sd-kortin ja tuha biisiä eikä laite nikotellut millään tavoin.

Kaukosäädinkin toimii kunhan sen suuntaa oikein mutta kantomatka ei ole kovin pitkä, ajon aikana en suosittele käyttämään kun vie liikaa huomiota ajamisesta.

Miinuksena randomsoiton puut tai en ainakaan ole sitä vielä löytänyt koska laitteen mukana ei tullut minkäänlaista käyttöohjetta, mm. puhelimen parittaminen vaatisi jonkinlaisen ohjeistuksen.

Hintaansa nähden kuitenkin ihan käypä peli.
Jari K. - Tampere, Finland - ()

FM-sändare

★★★★★
★★★★★
12 Produktomdömen

Allmänt:

Med denna FM-sändare kan du lyssna på CD, MP4-eller MP3-spelare i bilen, i hemmet, stugan, ja precis var du vill, med hjälp av vilken radio som helst. Möjligheterna är obegränsade! Välj bara samma frekvens på FM-sändaren som på din radiomottagare och enheten skickar musiken som radiovågor. Nu ljuder din favoritmusik (eller vilket ljud du nu önskar) från alla radios inom FM-sändarens räckvidd. Extremt lätt och praktiskt!
FM-sändaren har en 3,5 mm audio anslutning som fästs i spelarens hörlursuttag. Sändaren kan även användas som MP3-spelare med ett USB-minne. 

Räckvidd på minst 10m (beroende på väder och terräng upp till 100m). Kommer med en smidig fjärrkontroll. FM-sändaren kan välja mellan sju frekvenskanaler och den valda frekvensen visas på LED-displayen.

 
Specifikationer:

  • Anslutning: 3,5 mm audio.
  • Port för USB-minne
  • Plats för SD-kort
 

Garanti:

3 månader

90 SEK Info om moms
Norm. 172
Antal  Lägg i varukorgen »
- Skickas från centrallagret. Leveranstid 2-3 veckor.

Liknande produkter