FM-sändare
Med denna FM-sändare kan du lyssna på CD, MP4-eller MP3-spelare i bilen, i hemmet, ja precis var du vill, med hjälp av din vanliga radioapparat.

4/5 Olen käyttänyt kuorma-autossa ja hlö-autossa ja toimii yllättävän hyvin mutta häiriöitä on myös aika ajoin. Hinta laatu suuhteeltaan hyvä. Jos tahtoo priimaa niin joutuu ostamaan kalliimpaa. Vältä varmasti perus kuunteluun.
- Savonlinna, Finland - ()
4/5 Hyvin toimii, pikkuisen pientä tekstiä lueskella mutta lukulasit päähän niin jopa näkee. Toimii hyvin kunhan löytää radiosta tyhjän rakosen missä ei asemia kuulu. Puhelimen saa myös toimimaan tämän kanssa auton kaiuttimiin.
- Klamila, Finland - ()
3/5 Ei ole ollut oikein hyviä kokemuksia, mm miinusta on , Muistitikun käyttöönotto ,on hyvin hidasta ,ennen kuin alkaa toimimaan.Ja ei suostu soittamaan kaikkia kappaleita..lisäksi näytön valo on hyvin heikko ,ei näy kuin pimeällä. Ainoa hyvä että toimii jotenkin ja hintakaan ei ollut paha..en suosittele.
- Tornio/, Finland - ()
4/5 Yhdistää helposti, ja ilmoittaa selkeästi kun yhdistetty. Puheluiden vastaan otto laitteen omalla mikillä varmaankin toimii kun laittaa handsfree toiminnon puhelimeen. Monipuolinen ja suht laadukas hintaan nähden.
- Vihti, Finland - ()
4/5 Toimii hyvin ja moitteetta. Äänenlaatu ei tosin korvia hivele. Asennus on vaivaton ja helppo. Laitteen näppäimistöä tai kaukosäädintä ei edes tarvitse.
- Seinäjoki, Finland - ()
4/5 Toimii hyvin kaupunki alueella vähän saattaa pätkiä

Vähän vaikea käyttöinen omastamielestä mutta kait tohon tottuu.

Hintasekseen ihan ok on niitä halvempiakin

laatu on ihan normaali kiinan tuote
- Puumala, Finland - ()

FM-sändare

★★★★★
★★★★★
13 Produktomdömen

Allmänt:

Med denna FM-sändare kan du lyssna på CD, MP4-eller MP3-spelare i bilen, i hemmet, stugan, ja precis var du vill, med hjälp av vilken radio som helst. Möjligheterna är obegränsade! Välj bara samma frekvens på FM-sändaren som på din radiomottagare och enheten skickar musiken som radiovågor. Nu ljuder din favoritmusik (eller vilket ljud du nu önskar) från alla radios inom FM-sändarens räckvidd. Extremt lätt och praktiskt!
FM-sändaren har en 3,5 mm audio anslutning som fästs i spelarens hörlursuttag. Sändaren kan även användas som MP3-spelare med ett USB-minne. 

Räckvidd på minst 10m (beroende på väder och terräng upp till 100m). Kommer med en smidig fjärrkontroll. FM-sändaren kan välja mellan sju frekvenskanaler och den valda frekvensen visas på LED-displayen.

 
Specifikationer:

  • Anslutning: 3,5 mm audio.
  • Port för USB-minne
  • Plats för SD-kort
 

Garanti:

3 månader