Diel Faspeed 30GB 2,5" SSD -hårddisk
Sveriges billigaste SSD?

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Mikko P.
  Mikko P. (2015-10-25)
 • Produktfoto av Mikko P.
  Mikko P. (2015-10-25)

5/5 Todella hyvä ulkoinen kovalevy,pienikokoinen ja soveltuu erinomaisen hyvin maksukanavien tallentamiseen,suosittelen,en nyt osaa enempää kehua mut ehdottomasti kannattaa hankkia tämä jos haluat ulkopuolisen kovalevyn ja tämä tuote tarvitsee vielä semmoisen kotelon mihin tulee usb-päällä varustettu johto että saa liitettyä mihin nyt haluatkaan liittää.
- Järvenpää, Finland - ()
4/5 Hastigheterna var som annonserat och inga problem under installation. Den kändes märkbart lättare än en vanlig SSD, kollade dock inte i den. Läste en annan recension här som skrev att det var ett litet minneskort i istället för en äkta SSD, men som sagt inga problem.
- Trollhättan, Sweden - ()
2/5 Markkinoitu SSD-kovalevynä, mutta ilmeisesti kolvattu muistikortti kotelon sisään, kun on niin kevyt. Laite todennäköisesti rikkoi emolevyn, mutta paha on tuota mennä todistamaan. Ei ole toiminut yrityksistä huolimatta kolmessa eri koneen rungossa.
- Hyvinkää, Finland - ()
5/5 Pitkäaikaiskokemukset puuttuvat, mutta ainakin hinta on tässä kohdillaan. Luultavasti tilaan vielä lisää jossain vaiheessa. Tämä on halpa konsti lisätä vanhan koneen suorituskykyä, kun vaihtaa perinteisen pyörivän kiintolevyn SSD-levyyn.

Kapasiteetti ei ole suuren suuri, mutta Linuxille täysin riittävä käyttöjärjestelmälevyksi. Makuuhuoneen mitx-koneessa en tämän kummempaa levyä kaipaakaan.
- Tikkakoski, Finland - ()
4/5 Tilasin kokeeksi halvan 2,5" SSD levyn, jonka halpaa hintaa toki selitti vain 30Gt kapasiteetti. Levy sopii kuitenkin erinomaisesti ulkoiseen 2,5" levykoteloon tai erityisesti kannettavaan tietokoneeseen, jossa kapasiteetilla ei ole niin suurta väliä kuin tärinän kestävyydellä ja nopealla luvulla. Varsinkin vanhempaa kannettavaa voi hyödyntää levyn avulla esim. Internet-päätteenä tai muistiinpanojen tekoon vaativimmissakin oloissa ilman pelkoa, että tärniä rikkoisi kiintolevyn. Testaissa levy toimi ulkoisena levynä, mutta on tarkoitus myöhemmin istuttaa tämä vanhempaan MacBookiin perinteisen levyn tilalle. Tällä on mahdollista myös siis saada hieman lisänopeutta vanhempaan kannettavaan, edellyttäen tietenkin, että SATA-liitäntä siitä löytyy. Nopeuteen nähden hinta on mielestäni ok, toki suurempikaan kapasiteetti ei olisi pahitteeksi. Pidempiaikainen kokemus tosin vasta paljastaa tuotteen kestävyyden, alkuvaikutelma on positiivinen.
- Pihlajakoski, Finland - ()
5/5 Melkein paras tuote.

60gb olisi tavoite.

Siis hinta alle 22e.

Sitä odotellessa testaan toimivuutta ja kestävyyttä ssd:n.

Liitettävyys helppoa e-villen piuhalla, joka kuvassakin.

Piuha oli ylihintainen, mutta jos postiluukusta niin hyvä sekin.

kevyt ssd.

hienosti pakattu.

tiedonsiirtonopeus ja lukunopeus riittävä.

Loistava tuote. suosittelen.. pieni miinus on koko, siis alle 30gb tilaa..
- Joensuu, Finland - ()

Diel Faspeed 30GB 2,5" SSD -hårddisk

★★★★★
★★★★★
7 Produktomdömen

Diel Faspeed är en otroligt förmånlig SSD-hårddisk med 30Gb kapacitet.

SSD är oslagbart när det kommer till hastighet och med en sådan hårddisk installerad i exempelvis en stationär dator så kommer Windows att köras otroligt smidigt. Ett vanligt tillvägagångssätt är att lägga endast operativsystemet på en SSD-disk och uppstartningen av Windows samt det dagliga användandet kommer då att förbättras ordentligt. Säkerheten förbättras också då dessa diskar ej har rörliga delar och inte går sönder som traditionella hårddiskar gör.

SSD-tekniken är baserad på vanliga flashminnen och SSD står för "Solid State Disc" vilket betyder att inga rörliga delar finns inuti. Storleken på 2,5 tum gör att dessa hårddiskar passar i en bärbar dator eller ett externt hårddiskfodral och de är lätta att byta ut och ersätta din gamla hårddisk med, för att modernisera din dator.


Specifikationer:

 • Kapacitet: 30 GB
 • Tjocklek: 7mm
 • Gränssnitt: SATA III
 • Nominell Hastighet:
  • Läshastighet: 255Mb/s
  • Skrivhastighet: 43Mb/s
 • Vikt: 120g

Garanti:

1 år