Gummiborste till husdjuren
Denna borste är ett utmärkt verktyg för att borsta bort löst hår från pälsen på ett väldigt skonsamt och effektiv sätt.

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Ilmari S.
    Ilmari S. (2015-10-12)

5/5 Tämä oli hyvä ostos; koiramme Jeppe kiittää! Tälläpä on mukava sukia koiran karvat ojennukseen ja tuntuu myös hyvältä purulelulta jos sukiminen alkaa kyllästyttää. Hintakin on niin kohdallaan, ettei tule papalle suru puseroon jos vaikka Jeppe vähän tarvikkeen reunaa pureskeleekin.
- Riistavesi, Finland - ()
5/5 Australian karjakoirasta irtosi karvaa pienellä harjaamisella ihan runsaasti, vaikka siitä ei yleensä jää mitenkään paljoa irtokarvaa. Pitkäkarvaisemmasta kaveristaan ei taas oikein irronnut, nystyt on ehkä lyhyitä siihen.
- Jyväskylä, Finland - ()
1/5 O B S ! Varan har jag inte fått ännu !!!

OBS ! OBS !! OBS !!!

Var god skicka omgående ! Fakturan stoppas ! förfaller 02-02

17-01-29, mvh, Claire Fehervary
- Bromma, Sweden - ()
3/5 Kissaa silitellyt, kun irtokarvaa oli reilusti, mutta tuote ei sitä ainakaan itseensä kerännyt, vaikka niin luulin. Kiinnityslenkki on hyvin tiukka ja meillä ei sitä ole vielä kiinni saatu. Eipä ollut ainakaan kallis (0,95€).
- Anttola, Finland - ()
4/5 käy seä kissalle, että koiralle. Kissa pitkäkarvainen ja kooira lyhyt -ja karkeakarvainen. SSopivan jäykät nystyrät. Molemmat eläimet nauttii harjauksesta. Suosittelen
- Raahe, Finland - ()
5/5 Helppo käyttää ja puhistaa. Samalla vaivalla menee koiran silitys kun harjaaminenkin. meillä ainaki koira tykkää ja tulee vierelle kun näkeeki tämän harjan.
- Kemi, Finland - ()

Gummiborste till husdjuren

★★★★★
★★★★★
11 Produktomdömen

Alla husdjursägare vet att det kommer tider på året då huset är fullt av hår. Det enda man kan göra är att borsta bort håret före det lämnar pälsen.

Denna borste är ett utmärkt verktyg för att borsta bort löst hår från pälsen på ett väldigt skonsamt och effektiv sätt. Borsten är mycket formbar och du kan exempelvis lätt borsta benen utan att det gör ont för hunden. Gummiytan gör att håret hålls kvar i borsten tills du själv avlägsnar det och borsten hålls stadigt i din hand med hjälp av remmen som du fäster runt om.


Specifikationer:

  • Osorterade färger

Medföljer:

  • 1 x Borste