Fästingpincett
Fästingpincett som underlättar när man tar bort fästingar.

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Markus R.
    Markus R. (2016-01-14)

Våra kunders produktvideor

4/5 Miksi ostaa kaupasta kalliimmalla, kun täältä saa halvemmalla. Jos malttaa odottaa, niin kannattaa tilata. Itsellä ei ole vielä käyttöä ollut, vaan varulta sentään löytyy.
- Iisalmi, Finland - ()
5/5 Jämäkkä vaikkakin muovinen laitos. Ei tarvi itse koskea niihin niljakkeisiin mitä koirat on täynnä joka kesä. Hyvin on toiminu, ei valittamista. Painat napista ja leuat aukeaa, päästät napin ja leuat puristuu tiukasti siihen mitä nyt ikinä haluat puristella.
- Heinola, Finland - ()
3/5 Jäykkä, mutta sitäkin kankeampi. Rutistaa helposti koko punkin tyhjäksi elukan sisään, jos kiinnittyy lian ylös. Sorkkarautamallinen vipuväännin on parempi. Puhdistaminen on hankalaa, jos koko punkki pruiskahtaa halki kynän sisään. Halpahan tuo on.
- Pori, Finland - ()
5/5 hyväksi havaittu, ja edullinen täytyy seuraavalla kerralla ostaamuutama yli määräinen että olisi joka paikassa käden ulottuvilla ja jopa taskussa ja laukussa mukana
- Sysmä, Finland - ()
4/5 Ei ole vielä ollut tarvetta (tähän vuodenaikaan),mutta vaikuttavat ihan näppäriltä.Ei tarvitse enää kynsillä nyppiä punkkeja. Ja jälleen kerran, edulliset
- Elimäki, Finland - ()
4/5 Aika jämäkkää tekoa olevat punkkipihdit. Ei todellakaan heppoista muovia.

Hinta laatu suhde on kohdillaan. Ihan perus pihdit punkin poistoon.
- Alastaro, Finland - ()

Fästingpincett

★★★★★
★★★★★
8 Produktomdömen

Fästingpincett som underlättar när man tar bort fästingar.

Bruksanvisning:

Tryck in knappen på toppen och placera gripklorna så nära huden som möjligt under fästingen, försök att gripa huvudet på fästingen, inte kroppen. Släpp knappen och rotera därefter hela pincetten flera varv, så lossnar fästingen från huden. 


Specifikationer:

  • Slumpmässiga färger

Garanti:

6 månader