Hundboll
Hundboll

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Artil S.
    Artil S. (2015-09-07)
  • Produktfoto av Artil S.
    Artil S. (2015-09-07)
  • Produktfoto av Riina U.
    Riina U. (2015-09-01)

Våra kunders produktvideor

5/5 Lemmikin pallo 3 kpl x 6,5 cm;

Tuote vastaa tennispalloja. Tykkäsin väreistä. Voimme leikkiä ulkona pimeällä, jolloin otan kirkkaan keltaisen pallon mukaan. Vastaavasti lumihangessä näkyvät tummemmat värit.

Pikkukoiramme on tyytyväinen ja innoissaan:)

t. Aino
- Kemi, Finland - ()
4/5 Ovat halpoja kuin saippua. Harmi että koira kuoli kun pallot olivat vielä matkalla. En syytä siitä e-Villeä, joten annan varovaiset neljä tähteä.
- Alastaipale, Finland - ()
2/5 Halpa, 3:n pallon setti (keltainen, ruskea ja keltapunainen). Pallo näyttää tennispallolta (on hieman pienempi) mutta ei pomppaa juuri yhtään. Kuulostaa siltä että sisus on kaksi onttoa pahvikalottia, joiden päällä on värjätty nukka. On selvasti liimattu kahdesta osasta ja yksi palloista olikin jo valmiiksi rikki (kuulostaa siltä ja puoliskot liikkuvat selvästi). Kissanpentu voisi leikkiä tällä jonkin aikaa, mutta koira varmasti vetää silpuksi alle 5 minuutin. Stressileluna hypisteltäväksi (mutta ei puristeltavaksi), ei pudottuaan pompi karkuun.
- Tampere, Finland - ()
2/5 Pienelle koiralle hyvä pallo johon saa energiaa purettua, mutta isompi ja vahvaleukaisempi hajottaa kyllä yhdellä puraisulla. Hinta ei kuitenkaan paha ja tuntuu tuo hajonnutkin pallo leikkiin kelpaavan, ja kanniskeluun.
- Kuopio, Finland - ()
4/5 Erittäin edulliset pallot lemmikille joita voi tähän hintaan tilata kymmeniä kerralla. Laadukkaat hintaisekseen. Tästä koiralle muuta pureskeltavaa kuin huonekalut tai ne lempitohvelit!
- Kotka, Finland - ()
3/5 Lemmikin "tennis" pallot.... aika huonoa laatua eikä pallo pomppaa. Todella kovaa materiaalia. Mutta ei näytä koiraa haittaavan. Hinta on todella halpa.
- Alastaro, Finland - ()