Hundleksak, frisbee
Hundar är aktiva djur och behöver ha mycket att göra hemma och utomhus. Nästa gång du går ut med hunden, ta med denna frisbee gjord av mjukt silikon och lek med honom. Lär honom att fånga frisbeen och ha en kul dag utomhus.

5/5 Tämä toimii ihan hyvin myös lasten leluna, vaikka koiran leluna on myynnissä. Kestää tenevoilla paremmin kuin koiralla, vaikka ei koirakaan tätä ihan helpolla varmasti hajota.
Hagman12 - , keminmaa, Finland - ()
4/5 Meidän lyhytkarvainen collie tykkää valtavasti,nyt uskaltaa pelata sisälläkin,kevyt,pehmeä.taittuva, frisbee.Ei tarvitse pelätä että mikään hajoaa,sen verran kevyt,koiran helppo ottaa koppi,kun frisbee taittuu vaikka kaksinkerron.Eikä varmaan satu myöskään ikeniin,jos väärä kulma koppia ottaessa.Meillä ulkoleikkeihin,rajumpiin leikkeihin,tukevampaa tekoa oleva frisbee.Tämä ei kestä varmaankaan vetoleikkejä.
Tanja O. - Mätäsvaara, Finland - ()
1/5 Kevyt frisbee ehkä kääpiökoirille sopiva, ei kyllä sheltille sopiva, liian ohut, ei kestä hampaita. Hintaansa nähden kyllä kääpiökoiralle sopiva, ei mielestäni lentänyt hyvin.
Anne K. - Kannus, Finland - ()
1/5 Tilasin tälläisen,mutta tuli sininen muovinen frisbee.

Muovinen meni rikki samantien kun heitti ja koira haki.

Erittäin teräviä palasia.

Olisin halunnut tälläisen, jos olisi kestänyt enemmän.
Anne Y. - Orivesi as, Finland - ()
3/5 koiralle mukava ja pehmeä ja lentää ihan hyvin materiaali on kuitenkin niin ohutta ja heikkoa, että kertaleikityksellä menee rikki, onneks halpa, niin ei harmita niin paljoa...
Raija T. - Lapinlahti, Finland - ()
4/5 Lärpykkä ei ulkonäöllään vakuuttanut, mutta sehän lentää kuin kelpo frisbee ! Tuli koiraan vauhtia ja kun koira ei enää jaksanut, heiteltiin sitä lasten kanssa. Eli toimii myös ihan kaksijalkaistenkin frisbeenä ja ei satu käteen kun ottaa kiinni.
Teemu H. - Perttula, Finland - ()