Dryckesflaska med skål till hunden
Fiffig lösning på ett ständigt återkommande problem för hundägare.Denna flaska har inbyggd skål, och bara genom att vinkla upp flaskan ur skålen så rinner vatten ur flaskan och ned i skålen.

5/5 Pienelle koiralle oivallinen reissujuomapullo, menee varsin pieneen tilaan. Otettiin näistä se isompi ja sekin tuntuu melko pieneltä, mutta toimii tuommoisella n.13kg koiralla näemmä ihan mukavasti vaikka vasta kotona onkin vaan testailtu
- Imatra, Finland - ()
4/5 Muuten ihan hyvä mutta, kannattaa kattoo ettei koira innostu pureen laitetta, juo ja sitten pois, muuten tulee ainakin mun koiralta takas kappaleina.
- Hanko, Finland - ()
3/5 Näppärä ottaa mukaan, mutta hieman liian pieni meijän sesselle. Toki hintansa puolesta voisi ostaa useammankin. "Juomaosa" voisi olla hieman leveämpi. +++

Näppärä ottaa mukaan, mutta hieman liian pieni meijän sesselle. Toki hintansa puolesta voisi ostaa useammankin. "Juomaosa" voisi olla hieman leveämpi. +++
- Oulu, Finland - ()
3/5 Tuote ei ole vielä saapunut, mutta arvostelu oli pakko tehdä viimeistään tänään. En voi kommentoida. Tuote ei ole vielä saapunut, mutta arvostelu oli pakko tehdä viimeistään tänään. En voi kommentoida.
- Jyväskylä, Finland - ()
4/5 Kätevä mukaan otettavaksi reissuille, helppo käyttää myös autossa. Isompi pullo riittää hyvin pienellä koiralle, mutta isolle aivan liian pieni.
- Lohja, Finland - ()
4/5 Tuote on ajanut asiansa hyvin. Kätevä ottaa mukaan kokonsa puolesta, esim. automatkalle tai pitkälle lenkille. Juoma "kouru" hieman pienehkö isolle koiralle.
- Lahti, Finland - ()

Dryckesflaska med skål till hunden

★★★★★
★★★★★
6 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt

Fiffig lösning på ett ständigt återkommande problem för hundägare.
Denna flaska har inbyggd skål, och bara genom att vinkla upp flaskan ur skålen så rinner vatten ur flaskan och ned i skålen. Perfekt när du är ute med hunden på språng!


Specifikationer:

  • Volym: 250ml

Garanti:

6 månader