REMAX 3xUSB + ethetnet HUB
Nyare modeller av bärbara datorer har aldrig tillräckligt med USB-portar och allt oftare ingen ethernet- kontakt. Lös problemen med denna smidiga kombinationshub!

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Timo H.
    Timo H. (2016-12-31)
  • Produktfoto av Timo H.
    Timo H. (2016-12-31)

Våra kunders produktvideor

5/5 Hankin tämän oikeastaan Android TV-tikun langallista nettiyhteyttä varten, mutta olen käyttänyt tätä myös miniläppärin kanssa, jolloin saan monistettua sen ainokaisen USB liitännän kolmeksi ja lisäksi tulee myös liitäntä langalliselle netille RJ-45 liitännän kautta, joka sekin läppäristä puuttui.

Kaikki toimii moitteettomasti: USBin kautta toimii muistitikut, näppikset, hiiret yms. ja langallinen nettikin yltää 100 megan vauhtiin jos vaan liittymässä riittää puhtia (mitattuna saatu 97 megaa).

Koska tämä HUB saa virtansa laitteesta johon se liitetään (eikä lisävirran antomahdollisuutta ole), lisälaitteiden virransaantia rajoittaa isäntäkoneen USB portin virranantokyky. Näin ollen kaikki siirrettävät USB kovalevyt eivät tässä toimi. Toinen pieni puute on se että USB2.0 laitteena USB3 nopeudet jäävät saavuttamatta. Laite kuitenkin toimii aivan hyvin USB3 portissa ja lukee USB3 muistitikkuja. Hubi on myös vähän muovisen oloinen, joskin samalla todella kevyt. Se on hyvin muotoiltu ja johdon pituus mielestäni sopivan mittainen. Johdon ansiosta sen voi sijoittaa parempaan asentoon isäntälaitteen USB portin sijainnista riippumatta.

Käyttöönotto on helppoa, sillä Remax tunnistautuu ja tarvittavat laiteajurit asentuvat automaattisesti ja käyttö on tämän jälkeen helppoa ja nopeaa.

Hintaansa nähden tämä on joka tapauksessa täysin omassa luokassaan. Paras tällainen hubi tähän asti, suosittelen.
- Helsinki, Finland - ()
4/5 RJ-porttia en ole testannut mutta USB-hubi tuntuu toimivan kuten pitääkin. Koska koneeni wlan-palikka on rikki, ostin usb-liitäntäisen wlanin + antennin. Mutta USB-portteja on vain 2. Nyt wlan istuu tuossa hubissa ja pelaa hyvin. Hiiri ja muistitikku ovat samassa hubissa eikä tiedonsiirto mihinkään tunnu tökkivän.
- Tampere, Finland - ()
4/5 Hankinta oli täsmäostos tikku-PC:n USB-porttien sekä ethernet-liitännän lisäämiseen. Laite tuli tyylikkäässä laatikossa ja oli heti käyttövalmis. Plug & Play USB-hubin osalta ja ethernet löytyi koneen uudelleenkäynnistyksen jälkeen. Toimii kuten tarkoitus, joten ei valittamista tuotteesta. Ethernetliittimen pistoke on ehkä ainoa, joka tuntuu vähän muoviselle, mutta muuten ihan tyylikäs laite. Hinta/laatu suhde on varsin hyvä. Hyvä hankinta. Toimitusaika oli marraskuun puolessa välissä tilattuna venyi reiluun viiteen viikkoon ja saapui väilipäivinä joulun jälkeen.
- Kokkola, Finland - ()

REMAX 3xUSB + ethetnet HUB

★★★★★
★★★★★
3 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt

Bärbara datorer har inte värst många USB-portar och på nyare modeller skalas nu även  Ethernet kontakten bort .
Med REMAX nya USB-hub slår du två flugor i en smäll och ger din dator tre USB-portar och en Ethernetport!

Hubben levereras klar för användning och kräver ingen installation av extra programvara eller drivrutiner.


Specifikationer:

  • 3 x USB 2.0 -port
  • 1 x USB Ethernet Adapter

Medföljer:

  • 1 x REMAX 3xUSB + Ethernet HUB

Garanti:

6 månader