USB-hubb -bananen
Härlig USB-hubb för banankontakt i fjärde graden! Skapa din egen takt med fyra banankontakter!

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Mikko P.
    Mikko P. (2015-07-28)
  • Produktfoto av Mikko P.
    Mikko P. (2015-07-28)

5/5 Antaa hyvin lisäpaikkoja. Kun omassa lämpärissä on niitä vain neljä. Todella hyvä osto hintaan verratuna. Antaa tarvitavat lisä paikot. Ja ei ole kallis. Hyvä hinta- laatusuhde.
- Helsinki, Finland - ()
5/5 Hauska hubi joka on toiminut moitteettomasti. Itsellä läppärissä kiinni ja siinä kaikki paikat vaihtelevasti toiminnassa... printteri, hiiri, kännykän kuvansiirto/lataus, ulkoinen kiintolevy. Testattu ja kaikki toimivat yhtäaikaakin. Johto voisi olla pidempi mutta tarkoitus onkin hauska että banaani on näkyvillä eikä pöydän alla
- Kotka, Finland - ()
5/5 Hauskannäköinen ja värikin oli odotettu keltainen vaikka ei voinut valita, toki se raaka banaanikin olisi kelvannut. Toimii hyvin, johto saisi olla hieman pitempi. Suosittelen !
- Turku, Finland - ()
4/5 Hauskasti muotoiltu ja hyvin toimiva usb hubi 4 laitteelle, kaikki usb portit toimivat ja on tunnistanut kaikki laitteet joita olen kokeillut.
- Kotka, Finland - ()
4/5 Piristävän oloinen usb-hubi. Ei kyllä tunnistanut kaikkia kovalevyjä, joten siitä miinusta. Mutta ollut toimiva ainakin kaikkiin usb-tikkuihin, puhelimiin, mp3-soittimiin
- Vantaa, Finland - ()

USB-hubb -bananen

★★★★★
★★★★★
5 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt

Härlig USB-hubb med 4st utgångar som dessutom ger svar på vad den mytomspunna banankontakten är.


Garanti:

6 månader