Xiaomi Rabbit MicroUSB-USB minne 16GB
Detta USB-minne har både vanlig USB-utgång samt MicroUSB för mobiler och surfplattor.

4/5 Käytän tuotetta tiedostojen siirtämiseen laitteesta toiseen ja siinä se ajaa asiansa halutulla tavalla. Hinta laatusuhde on paikallaan. Hyvä ostos jos sitä tarvitsee.
- Petchaburi, Thailand - ()
2/5 Ostin tuotteen tabletin lisämuistiksi, missä tarkoituksessa tuote palvalee - KOHTALAISESTI. Muuten ok, mutta muisti on hidas, Hyvänä puolena on tuki paitsi mirco USB:lle mutta myös nomaalille USB.lle.. tiedon siirto pötäkoneesta tablettiin on kätevää. Tuotteen ulkonäkö oli pienoinen pettymys. Muistitikku näyttää kiinalaiselta "pikku pioneerilta" tai tähtikokaredeineen kaikkineen. Yrittääkö valmistaja ujuttaa omaa arvomaailmaansa käyttäjien alitajuntaan.. Hrmmph... Yhtäkaikki jos käyttäjällä ei ole liiemmin väliä muistin nopeudesta, on tuote kuitenkin yksi harvoista micro USB/USB muistitikuista.
- Helsinki, Finland - ()

Xiaomi Rabbit MicroUSB-USB minne 16GB

★★★★★
★★★★★
2 Produktomdömen

  • 12 mån garanti
  • 30 dagars returrätt

Detta USB-minne har både vanlig USB-utgång samt MicroUSB för mobiler och surfplattor.

Minnet är producerat av Kinas största tillverkare Xiaomi, och fullständigt ypperlig kvalitet är en självklarhet. Motivet på stickan är den kända Androidkaninen Mitu, och minnet är 16Gb stort.

Otroligt användbart minne då inga adaptrar eller annat behövs för att lagra och överföra filer mellan en MicroUSB-enhet till en vanlig USB-enhet.


Specifikationer:

  • Kapacitet: 16GB (16GB)
  • USB 3.0
  • Operativsystem: Android 4.2, för Windows XP / 7/8, Mac OS X och senare

Garanti:

1 år