Sandisk Ultra USB 32GB
SanDisk Ultra flash-enhet som har både kvalitet och hastighet till ett bra pris. Upp till 100 MB / s överföringshastighet gör att stora filer överförs mellan enheten och datorn på ett ögonblick. USB 3.

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Petteri L.
    Petteri L. (2015-09-13)

5/5 Hyvä! Vastaa hintaluokassaan odotuksia. Toki tavallinen käyttäjä ei tule katsoneeksi koneessa onko tikku 2.0 vai 3.0 usbissa kiinni kunhan tökkäsee, jos koneessa on eri nopeuksisia.
- Vantaa, Finland - ()
5/5 Pieni ja toimii, paremmin kuin Pendolinon vessa. On peruskäytössä, pöytäkirjat ja esityslistat. Aivan OK. Ja on vanhastaan jo tuttu juttu. Muistitikku on muistitikku.
- Mustamaa, Finland - ()
3/5 Odotin tuotetta yli kuukauden maksamisen jälkeen, en ole vielä kerinnyt käyttää sitä. Tuote on teollinen tusinatuote, luulen, että ei siinä mitään vikaa ole, jää kuitenkin nähtäväksi. Arvostelulle oli varattu aikaa liian vähän.
- Esim. ruovesi, Finland - ()
5/5 Olen elänyt sen ajan, jolloin koko koneessa ei ollut enemmän muistia kuin nyt tikussa. Ostin tikun kuljettaakseni sillä kuvia ym. käydessäni viikottain kehitysvammaisten toimintakeskuksessa neuvomassa tietokoneen käyttöä. Kirjoittelemme myös päiväkirjan tapaista. Tuon päiväkirjat kotiin tikulla ja tulostan.
- Juupajoki, Finland - ()
4/5 Tarpeeksi nopea tikku minun tarpeisiini, ei tarvitse videotiedostojen siiroissa tunteja odotella. Jos sinulla on hidas tikku osta tämä, jää aikaa muuhunkin :) Tämä tikku on tyylikkään musta niinkuin moni muukin tikku.
- Haapajärvi, Finland - ()
5/5 Tallennus tilaa riittävästi

Tiedot liikkuu nopeasti

kohtuu pieni kokoinen

hintakaan ei ollut kovin kallis hintalaatu suhteeltaan loistava muistitikku
- Puumala, Finland - ()

Sandisk Ultra USB 32GB

★★★★★
★★★★★
8 Produktomdömen

  • 12 mån garanti
  • 30 dagars returrätt
SanDisk Ultra flash-enhet som har både kvalitet och hastighet till ett bra pris. Upp till 100 MB / s överföringshastighet gör att stora filer överförs mellan enheten och datorn på ett ögonblick. USB 3.0 är standard och minnet är lätt att bära med sig exempelvis i nyckelknippan.

SanDisk Secure Access medföljer, som ger dig möjlighet att lösenordsskydda och kryptera mappar på flash-enheten, så att informationen förblir konfidentiell, även om du förlorar din pinne, eller behöver låna ut den till någon.

 


Specifikationer:

  • Kapacitet: 32GB
  • USB 3.0
  • Maximal dataöverföringshastighet: 100MB/s
  • Sandisk Secure Access-programvara

 

Medföljer:

  • 1 x Sandisc minnepinne

 

Garanti:

1 år

Produkter du kanske är intresserade av: