Tass usb-minne
Ett roligt USB minne format som en tass!

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Hanne H.
  Hanne H. (2015-11-09)
 • Produktfoto av KL
  KL (2015-02-02)
 • Produktfoto av KL
  KL (2015-02-02)
 • Produktfoto av Hanna L.
  Hanna L. (2014-10-06)
 • Produktfoto av Henna S.
  Henna S. (2014-07-17)

Våra kunders produktvideor

4/5 Köpte detta minne som present till en kompis som är hundtokig. Hon blev överlycklig, och så vitt jag har hört från henne fungerar det som förväntat. Tyvärr fanns det inte i favoritfärgen lila, men det kanske kommer framöver? En USB3-variant hade också varit uppskattat av oss som har bytt hårdvara dom senaste fem åren..
- Hisings backa, Sweden - ()
5/5 Hassu ja söpö. Tämän löytää helposti, kun se on niin kirkkaan värinen. Helppo kuljettaa mukana. Olen tallentanut tähän kaikenlaisia tiedostomutoja ja toimii hyvin. Nyt olen tallentanut siihen valkoista ääntä, joka toimii unimusiikkinani (olen liittänyt sen pikkuruiseen miniradioon).
- Espoo, Finland - ()
4/5 Muistitikku toimii odotusten mukaisesti, mutta ainakin oman koneeni USB-porttiin asettuu ehkä turhan tiukasti. Se on lisäksi mukavan tuntuista, kumimaista materiaalia, joten sitä on yllättävän mukava hypistellä käsissä! Erityistä plussaa on myös siitä, että muistitikun korkin saa käytön ajaksi talteen ketjun päässä olevaan motukkaan. Hyvä ostos siis! Toki olisin toivonut, että muistitikusta voisi valita haluamansa värin, mutta ainakin nyt jouduin tyytymään satunnaiseen väriin.
- Oulu, Finland - ()
5/5 pikku-prinsessan kuvaamat kuvat saatiin varmuuskopioitua = hienoa :-)

on aivan käsittämätöntä kuinka moni unohtaa varmuuskopioinnin, vaikka väline on näin HALPA... aikanaan kun kuvattiin filmille, oli oikeen huolimattoman mahdollista tuhota jopa 4-5 kuvaa kerrallaan kun naarmutti kokonaisen negaliuskan, mutta tänä päivänä kun kiintolevy hajoaa, voi kerralla mennä vuosien valokuvat = onkohan nykysukupolvella aikanaan mitään muistoja lapsuudestaan ?!!
- Otava, Finland - ()
4/5 Tilasin että saan rahtivapaasti.
- Kolari, Finland - ()
5/5 Hauskannäköinen tikku, ja ainakin ome koneeni tunnisti sen heti ja ongelmitta. Vaikka tikku on muodoltaa hiukan pullea, se mahtuu sekä rinnakkain että päällekkäin oleviin USB-portteihin siloinkin, kun toisessa portissa on USB-johto kiinnitettynä. Plussaa tulpasta, jolla tassu-korkkiosan saa pysymään tallessa tikun ollessa kiinni koneessa. Jotkut arvostelijat ovat maininneet tikun tulevan rasiassa, ja itselleni se olisi hyvin sopinut kun on lahjaksi menossa, mutta eipä tullut rasiaa - vaikka eipä sellaista tuotekuvauksessa luvatakaan.
- Turku, Finland - ()