Tass usb-minne
Ett roligt USB minne format som en tass!

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Hanne H.
  Hanne H. (2015-11-09)
 • Produktfoto av KL
  KL (2015-02-02)
 • Produktfoto av KL
  KL (2015-02-02)
 • Produktfoto av Hanna L.
  Hanna L. (2014-10-06)
 • Produktfoto av Henna S.
  Henna S. (2014-07-17)

Våra kunders produktvideor

4/5 Köpte detta minne som present till en kompis som är hundtokig. Hon blev överlycklig, och så vitt jag har hört från henne fungerar det som förväntat. Tyvärr fanns det inte i favoritfärgen lila, men det kanske kommer framöver? En USB3-variant hade också varit uppskattat av oss som har bytt hårdvara dom senaste fem åren..
- Hisings backa, Sweden - ()
5/5 Suloinen pikku usb-tikku! Tilasin tyttärelle, ja meinasti tulla lasten välille kinaa kumpi sen saa käyttöönsä. Aikuisen käsiin tosi pieni, mutta lapsen käyttöön aika passeli. Toimii kuten pitääkin.
- Paimio, Finland - ()
4/5 Olen siirtänyt tiedostoja tähän ja sitten siirtänyt toiseen koneeseen. Toimii silleen ku aattelinkin ja pitääkin. Hyvä ostos ja laatu vastaa hyvin hintaa ja ylittääkin sen.
- Turku, Finland - ()
5/5 Hassu ja söpö. Tämän löytää helposti, kun se on niin kirkkaan värinen. Helppo kuljettaa mukana. Olen tallentanut tähän kaikenlaisia tiedostomutoja ja toimii hyvin. Nyt olen tallentanut siihen valkoista ääntä, joka toimii unimusiikkinani (olen liittänyt sen pikkuruiseen miniradioon).
- Espoo, Finland - ()
4/5 Muistitikku toimii odotusten mukaisesti, mutta ainakin oman koneeni USB-porttiin asettuu ehkä turhan tiukasti. Se on lisäksi mukavan tuntuista, kumimaista materiaalia, joten sitä on yllättävän mukava hypistellä käsissä! Erityistä plussaa on myös siitä, että muistitikun korkin saa käytön ajaksi talteen ketjun päässä olevaan motukkaan. Hyvä ostos siis! Toki olisin toivonut, että muistitikusta voisi valita haluamansa värin, mutta ainakin nyt jouduin tyytymään satunnaiseen väriin.
- Oulu, Finland - ()
5/5 pikku-prinsessan kuvaamat kuvat saatiin varmuuskopioitua = hienoa :-)

on aivan käsittämätöntä kuinka moni unohtaa varmuuskopioinnin, vaikka väline on näin HALPA... aikanaan kun kuvattiin filmille, oli oikeen huolimattoman mahdollista tuhota jopa 4-5 kuvaa kerrallaan kun naarmutti kokonaisen negaliuskan, mutta tänä päivänä kun kiintolevy hajoaa, voi kerralla mennä vuosien valokuvat = onkohan nykysukupolvella aikanaan mitään muistoja lapsuudestaan ?!!
- Mikkeli, Finland - ()

Tass usb-minne

★★★★★
★★★★★
15 Produktomdömen

Produkten går just nu inte att beställa
Se motsvarande produkter här
Se produktchefens nyheter här

Du kan också söka produkt här:
 • 30 dagars returrätt
Allmänt:

Ett roligt USB minne format som en tass!

 
 

Specifikationer:

 • USB 2.0
 • Internminne 8GB
 • Operativsystem: Windows, Macintosh, Linux

Produkter du kanske är intresserade av: