Fri frakt på alla köp över 700 kr
30 dagars öppet köp
Svensk kundtjänst
Rubiks kub 4x4
Förbättra dina matte skickligheter med en Rubiks kub-hjälp klassiker. Lämplig för alla åldrar.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Marko P.
  Marko P. (2017-04-12)
 • Produktfoto av Karlo L.
  Karlo L. (2016-05-15)
 • Produktfoto av Harri K.
  Harri K. (2014-04-09)

4/5 Erittäin edullinen 4x4-kuutio. Tämä on tosin tulossa joululahjaksi, joten vaikea arvostella vielä muuta kuin hintaa, mutta vaikuttaa toimivalta. Eiköhän tätä ratkoessa kulu ilta jos toinenkin.
- Oulu, Finland - ()
4/5 Rubikin kuutio 4 x 4. Pulmaa taas kerrakseen. Tässä menee jonkin aikaa että mitenköhän tämä menee, Tuote oli epäkuntoinen, Mutta mutkattomasti vaihtui uuteen tuotteeseen.. Ei voi muuta kuin suositella, JA Tulen kyllä jatkossakin tilaamaan teiltä jos tulee tarvetta. ;)
- Kokkola, Finland - ()
4/5 Hyvä ja simppelisti toimiva rubikin kuutio. Linjat pyörivät hyvin kunhan ovat vain kohillaan. Ruudut tuntuvat hyviltä ja laadukkailta, ei vain todella halvoilta muoviläjitä. Tuotteen hinta-laatusuhde on hyvä ja suosittelen ostamaan jos on kiinnostunut.
- Kaisajoki, Finland - ()
3/5 Tuote on kerrassaan surkea. Ei ollut kallis mutta ei sitä voi kyllä käyttääkkään muuhun kuin paperin painina. Palaset hajoavat heti ja kuutio jumittaa aivan joka käännöksellä. Samalla hinnalla saa tilattu Amerikasta tai suoraan Kiinasta speedcuben joka on ylivoimaisesti tätä parempi ja maksaa vain 3 euroa enemmin:
- Salo, Finland - ()
4/5 Hauskaa lahja sekä lapselle, että aikuiselle. Katsoin ohjeet YouTubesta miten saa kootun valmiiksi. Hyvä hinta-laatu suhde. Materiaali on ihan kevyttä muovia. Ei paina käsissä.
- Lempäälä, Finland - ()
Toiminut niin kun pitääki.Suosittelen
- Kannus, Finland - ()

Rubiks kub 4x4

★★★★★
★★★★★
6 Produktomdömen

Produkten går just nu inte att beställa
Se motsvarande produkter här
Se produktchefens nyheter här

Du kan också söka produkt här:
 • 30 dagars öppet köp
Allmänt:

Utveckla ditt logiska tänkande och matteskicklighet med denna klassiker som bör finnas i varje hem! Ett perfekt sätt att döda lite tid. Kuben har 4x4 fält till skillnad från klassikern som har 3x3, den hittar du här. Passar för alla åldrar.  

 

Specifikationer:

 • Mått: 59 x 59 x 59 mm.
 • 4 x 4 version

 

Medföljer:

 • 1x Rubiks kub

Produkter du kanske är intresserade av: