Gratis frakt vid köp över 700kr
30 dagars öppet köp
Svensk kundtjänst
Spion solglasögon med spegel
Har du ibland en skrämmande känsla av att du blir övervakad och förföljd? Är du rädd att ficktjuvar ska överraska dig? Dessa ger dig ögon i nacken!

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av MaxPower
    MaxPower (2014-10-21)
  • Produktfoto av MaxPower
    MaxPower (2014-10-21)
  • Produktfoto av Arttu O.
    Arttu O. (2014-04-22)

Våra kunders produktvideor

5/5 Toimivat hyvin etenkin kesällä Hervannassa ja voi väistää epäilyttävät humalaiset ja väkivaltaisesti käyttäytyvät. Nämä näkyvät takaa jo kaukaa. Olen todennäköisesti pelastunut ryöstöltä monta kertaa.

Alex
- Tampere, Finland - ()
4/5 Hintaan nähden erittäin laadukkaat. mukana tulee myös hieno kotelo. sangat ovat yllättävän mukavat ,sekä laseissa on painon tuntua mikä tekee laseista merkkilasien oloiset.
- Helsinki, Finland - ()
3/5 Hauska keksintö. Näet tosiaan takaviistoon vähän kuten auton peileistä. Lasit ovat tasaiset ja runko tuntuu heikolta. Nenäpehmikkeiden ruuvi irtosi heti paketin avatessani.
- Otava, Finland - ()
5/5 Mökillä viime juhannuksena tuli näytä aurinkolaseja käytettyä. Toimii hyvin ja näyttää hyvältä. Tulee tulevana kesänä useamman kerran käytettyä kuhan kelit sallii
- Uusikaupunki, Finland - ()
5/5 Tilauksen tuli perille ja kesti noin 2 viikkoa. Olen jo hiukan kokeillut laseja ja ne tuntuvat erittäin jäykiltä ja kestäviltä. Tosiaan niillä näkee eteenpäin ja kun katsoo sivulla näkee taaksepäin! Kaiken lisäksi nämä ovat mielestäni hyvin tyylikkäät lasit. Hinta/laatusuhde ehdottomasti kohdallaan, voin suositella!!
- Tampere, Finland - ()
4/5 Siistit lasit! Tukeva kehys, ja lasit aitoa lasia. Käytettävyys oikeina aurinkolaseina ei paras mahdollinen, sillä lasi on aivan suora (ei kaarru pään muodon mukaan) ja taaksepäin näkeminen vaatii totuttelua.
- Helsinki, Finland - ()

Spion solglasögon med spegel

★★★★★
★★★★★
24 Produktomdömen

  • 30 dagars öppet köp

Har du ibland en skrämmande känsla av att du blir övervakad och förföljd? Är du rädd att ficktjuvar ska överraska dig? Oroa dig inte, vi har en lösning för dig: Ett par spion-solglasögon som ger dig ögon i nacken!

Solglasögonen fungerar som en spegel, där spegel-glasytan låter dig se vad som händer bakom dig!
De skyddar dessutom mot UV-strålning och har en snygg design. Så nu kan du säkert njuta av solen utan rädsla!

Specifikation:

UV-solglasögon med speglar 

 

 

Garanti:

6 månader

Produkter du kanske är intresserade av: