Falsk säkerhetskamera
En falsk övervakningskamera i ett plasthölje som dock ser äkta ut.

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Ilari U.
    Ilari U. (2014-09-08)
  • Produktfoto av Ilari U.
    Ilari U. (2014-09-08)

4/5 kamera on käytössä mökillä toimii kuin oikea kääntyy ja valo vilkkuu mökki naapuri luuli sitä todella aidoksi kameraksi hinta on kyllä kohdallaan suosittelen sitä muillekkin
- Oulu, Finland - ()
5/5 Hyvä ja tehokas näyttää oikealta kameralta. Heti huomasin että ihmiset huomasi kameravalvonnan ja käyttätäy hyvin. On apu siinä paikasa missä on ollut huonosti käytänyt välillä
- Kuopio, Finland - ()
4/5 Mökillä säikyttelee varkaita ja muita outoja kulkijoita. Pimeällä alkaa vilkkumaan punainen ledi sadan metrin päästä kun valokeila osuu. Kamera liikkuu kohteen havaittuaan muutamia kertoja edestakaisi vasemmalle ja oikealle samalla suristen. Paristoja saa vaihtaa parin kuukauden välein. Suosittelen paremman kameran puuttuessa.
- Oulu, Finland - ()
2/5 Ostos vastasi kuvausta, mutta paristoa saapi vaihdella. Verkkovirta olisi hyvä vaihtoehto. Pieni moottori, jolla laite tekisi pientä liikettä, saattaisi hidastaa vauhtia.
- Kontiolahti, Finland - ()
2/5 Tekee sen minkä lupaa. Valekamera ja siinä asiansa ajaa. Vale mikä vale ja säikäyttää varmaan amatöörirosvot. Veteraanimopedivarastolla olen käyttänyt jne.
- Outokumpu, Finland - ()
4/5 Kesämökillä on varsin hyvä kamera kun laittaa sen aika ylös niin sitä ei huomaa aidosta kamerasta.se vielä liikkuu ehkä se pitää vorot loitolla. Ihan hyvä hinta laatu suhde.
- Helsinki, Finland - ()

Falsk säkerhetskamera

★★★★★
★★★★★
18 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt

Allmänt:

En falsk övervakningskamera i ett plasthölje som dock ser äkta ut. Kan användas inomhus och utomhus. Kamerans position kan fritt justeras. Den har ett blinkande rött ljus som gör att den ser ut att vara i funktion och under inspelning.
 
 
Specifikationer:
  • Kommer med alla nödvändiga skruvar för montering. 
  • Fungerar på 3 AA-batterier (ingår ej)
  • Blinkande rött ljus
 
Garanti:
 
Produkten har 6 månaders garanti.

 


Garanti:

6 månader