GSM larm med rörelsesensor och avlyssningsfunktion
Kompakt och kostnadseffektivt GSM larm som ringer upp din telefon om rörelser sker inom dess område. Genom att svara på samtalet  kan du lyssna på vad som sker på det övervakade platsen.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Niko T.
  Niko T. (2016-12-22)
 • Produktfoto av Jukka K.
  Jukka K. (2015-11-11)
 • Produktfoto av Lennu
  Lennu (2015-10-20)
 • Produktfoto av Lennu
  Lennu (2015-10-20)

5/5 tilasin tuotteen se tuli suomen tulliin otin tulliin yhteyttä ja jostakin goodista homma otti kiini en saanut asiaa selvitettyä joten tuote palautui Villelle sovimme että maksettu ja palautettu tuotteen hinta palautetaan asiakas tililleni,palautus tuli niin nopeasti kyllä Pankitkin voisivat ottaa oppia asioiden nopeasta toiminnasta
- Nykälä, Finland - ()
5/5 Kutsuimme Sinut tuoteasiantuntijaksi kertomaan muille e-villessä vieraileville kokemuksistasi tuotteidemme käytöstä. Kuten itsekin ehkä huomasit tilausta tehdessäsi, muiden asiakkaiden kirjoittamat tuotearvostelut ovat mielenkiintoista luettavaa. Puolueettomien asiakkaiden sanaan luottaa usein enemmän, kuin kaupan omiin esittely- ja mainosteksteihin. Nyt Sinulla on mahdollisuus päästä sanomaan oma asiantuntija-arviosi tilaamistasi tuotteista. Saat vaivalle myös pienen palkkion. Tähtiarvosanan + lyhyen kuvauksen kirjoittamisesta saat 0,50 € - Ottamistasi valokuvista ja esittelyvideosta saat vielä 0,50-3,50€ lisää (yli 10€ tuotteet). Parhaat tuotearvostelijat voivat päästä lisäksi testiryhmäämme ja saada jännimpiä uutuustuotteita koekäyttöön ja arvosteltavaksi blogiimme. Lisätiedot: blogi@e-ville.com!
- Helsinki, Finland - ()
5/5 Asensin kyseisen laitteen kodinturvaksi kutsumattomia vieraita varten. Laite toimii just niinkupittää! Todella näppärä vempain. Kantsii tilata jos haluaa, esimerkiksi turvalukon lisäksi suojaa asuntoon.
- Kuopio, Finland - ()
2/5 En saanut tuotetta toimimaan, vaikka kuinka ohjeita noudatin ja poistin lukitukset yms. Ei vaan hälytä puhelimeen, vaikka laitteen liiketunnistus muuten toimii. Liekkö maanantaikappale. Laitteen rakennekin on vähän heiveroinen ja lelun oloinen, mutta eipä tällä hinnalla voi liikoja vaatiakaan.
- Varkaus, Finland - ()
1/5 En ole saanut toimimaan DNA.en telenfinlandia korteilla taitaa olla yksilö ?? kortit tyhjiä ei kysy simiä en tiädä mitä yritän enää?olen koittanut ulkona sisällä pimeässä
- Turku, Finland - ()
4/5 Hälytin saapui vihdoinkin perille noin kuukauden odottelun jälkeen. Koska tuote on yli 22 arvoinen, niin se piti vielä tullata. Sekin onnistui helposti verkossa.

Kun tuote saapui, oli sen käyttöönotossa jonkin verran haasteita. Laturi ei ollut eurooppalaista mallia, tai ainakaan se ei sopinut Suomalaiseen pistorasiaan. Etukäteen hankkimana prepaid -kortti toimi hyvin, kun otti PIN-koodin kyselyn pois päältä (jo liikkeessä). Huom! GSM-liittymiä ei enää ole myynnissä, mutta mikä tahansa liittymä isolla SIM-kortilla käynee. Itse ostin DNA:n 3.5G prepaid kortin ja se toimii hyvin.

Kun latasin hälyttimen akun ja kytkin hälyttimen päälle, antoi se taukoamatonta hälytystä. Perehdyttyäni PIR -lähettimien toimintaan hiukan enemmän ymmärsin, että laitteen toiminnassa on kyse lämpösäteilyyn reagoimisesta. Nyt kun laite itsessään oli ilmeisesti liian lämmin ja oli sijoitettuna lämmitetyn lattian päälle, aiheutti se jatkuvaa hälytystä. Seuraavana päivänä annoin laitteen viilentyä rauhassa huoneenlämpöön ja sijoitin sen kaapin päälle, niin turhilta hälyiltä vältyttiin.

Kokonaisuudessaan laite vaikuttaa näin ensikokemusten perusteella melko kelvolliselta hintaansa nähden.
- Vantaa, Finland - ()

GSM larm med rörelsesensor och avlyssningsfunktion

★★★★★
★★★★★
9 Produktomdömen

Produkten går just nu inte att beställa
Se motsvarande produkter här
Se produktchefens nyheter här

Du kan också söka produkt här:
 • 30 dagars returrätt

Kompakt och kostnadseffektivt GSM larm som ringer upp din telefon om rörelser sker inom dess område. Genom att svara på samtalet  kan du lyssna på vad som sker på det övervakade platsen. Larmet har SIM-kortplats och styrs via SMS.

Stäng av larmet genom att skicka ett SMS med texten "0000"
Aktivera larmet genom att skicka ett SMS med texten "1111"

Lätt att använda och prisvärt larm för att skydda din egendom i hemmet, stugan, garaget samt på arbetsplatsen. Är väl lämpat för exempelvis placering ovanför dörren eller på centrala platser i huset.


Specifikationer:

 • Infraröd rörelsedetektor
 • Operativt avstånd: 5-8 meter och 90 graders område
 • Det optimala arbetsområdet: 2-3 m
 • Arbetstemperatur: +5C - +40C
 • GSM-frekvenser: 850MHz, 900MHz, 1800MHz, 1900MHz
 • Batteritid:
  • 5-7 dagar (Med sensorn på)
  • 15-20 dagar (Med sensorn av)

Medföljer:

 • 1 x GSM larm
 • 1 x USB-kabel
 • 1 x USB-laddare
 • 1 x Bruksanvisning (Engelska)

Garanti:

6 månader

Produkter du kanske är intresserade av: