Gratis frakt vid köp över 700kr
30 dagars öppet köp
Svensk kundtjänst
Spionkamera klädkrok
Denna spionkamera är designad som en klädkrok och kan spara film med upp till 1280 x 960 upplösning.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Khadija M.
  Khadija M. (2017-01-10)
 • Produktfoto av Veikko J.
  Veikko J. (2016-06-30)
 • Produktfoto av Arttu O.
  Arttu O. (2014-03-22)

5/5 Tämä agentin naulakkokamera tallentaa kuvaa jopa 1280x960 resoluutiolla. Erikoinen muotoilu ja edistyksellinen tallennusteknologia tekevät laitteesta todella käytännöllisen. Laite on helppo asentaa vaikka toimistoon, kotiin tai melkein minne vain.
- Helsinki, Finland - ()
5/5 toimii hyvin ja on huomaamaton niinkuin pitääkin . . . .
- Klaukkala, Finland - ()
3/5 Tilaus saapui sovitussa ajassa. Pakettiin ei ilmeisesti kuulu laturia vaikka kuva sen antaa ymmärtää. Kameran käyttö on aika taiturointia.

Tämän olen oppinut laitteestani tähän mennessä:

- Kun kytket kameran mukana tulevalla kaapelilla PChen usb-porttiin, niin kameran kytkin täytyy olla off-asennossa. Punainen valo syttyy tällöin ja vilkkuu. Se latautuu nyt. Resurssien halinta- näytössä näet kameran usb-muistitikkuna ja kun avaat sen, näet kaksi hakemistoa. Videot johon tallenteet säilytetään avi-tiedostoina ja time -tiedosto jonka avattuasi näet päivämäärän. Voit muokata päivämäärän haluamaksesi, mutta muista säilyttää sama muoto ja muista myös tallentaa tiedosto. Kamera hakee päivämäärän vasta silloin kun laitat kameran päälle ja se alkaa kuvata joten ota tämä huomioon kun asetat päivämäärää. Jostain syystä minulla ei aina pysynyt asetettu päivämäärä, vaan se muuttui aina alkuperäiseen.

-Avi-tiedostoja toistaa ainakin VLC media player (ilmainen)

-Kameran käyttö on kinkkistä, mutta minun kamerani toimi näin:

Paina nappia n 3s ajan, syttyy punainen valo. Jos painat nappia kerran, kamera nauhoittaa 10 min tiedostoja 10 kpl putkeen.

Kun valo palaa punaisena, painat kaksi kertaa, valo alkaa vilkkua ja sitten painat kerran, kamera nauhoittaa 5 min tiedostoja havaitessaan liikettä.

-Kuvan laatu ei ole kovin hyvää, varsinkaan jos valaistus on heikko. Ja vaikuttaa siltä että liiketunnistin on äärimmäisen herkkä liikkeelle mutta myös valoisuuden muutoksille.

Olin yhteydessä asiakaspalveluun kun tuskailin kameran toimintojen kanssa. Asiakaspalvelu vastasi nopeasti ja asiallisesti ja olisin voinut palauttaa tuotteen mutta päätin että pidän sen.
- Mellilä, Finland - ()
4/5 Huomaamaton kamera, liiketunnistin tuntuu toimivan hyvin.

Ottaa äänen adiallisesti ja akkukin kestää suunnilleen luvatun ajan.

Kokokijuhyhyvyvjbunknlmomonibubuninininininininininininininininininininini kele!
- Vantaa, Finland - ()
2/5 Ohjeet käännetty todella huonosti, ei saanut mitään selvää. Pienen pyörittelyn jälkeen kameran ja liiketunnistuksen käynnistys onnistui. Kuvia ja videoita kyllä otti mutta ei näkynyt koneella mitään. Videoissa kuului ääni mutta kuva pelkkää mustaa. Runko vahva eli kestää myös naulakkona, ei herätä huomiota. Usb liitäntä oli hieman heikon oloinen. En voi suositella.
- Kuopio, Finland - ()
4/5 Hieman sahan alle laitettuna, turha fallosmaisuus saadaan irroitettua, tämän avulla on huomaamatonta seurata käykö varastokopillamme kutsumattomia vieraita yön aikana.
- Murakka, Finland - ()

Spionkamera klädkrok

★★★★★
★★★★★
12 Produktomdömen

 • 30 dagars öppet köp

Allmänt:

Denna spionkamera är designad som en klädkrok och kan spara film med upp till 1280 x 960 upplösning. Speciell design och avancerad lagringsteknik gör denna spionkamera verkligt praktisk. Enkel att installer på kontoret, hemma eller nästan var som helst!

Specifikationer: 

 • Micro SC (TF) minneskortplats: stöd för upp till 16 GB 
 • USB-gränssnitt 
 • Inbyggd mikrofon 
 • Videoformat: AVI 
 • Videon sparas efter 30 minuter, eller när produkten tar slut 
 • Mått: 118 x 36 x 60 mm 
 • Vikt: 37 g 


Garanti:

Produkten har 3 månaders garanti


 


Garanti:

3 månader

Produkter du kanske är intresserade av: