Spionkamera bordsur
Fin bordsklocka som fungerar som en spionkamera som spelar in vad som händer.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Niko T.
  Niko T. (2016-12-22)
 • Produktfoto av Niko T.
  Niko T. (2016-12-22)

4/5 Kellon käyttöohjeet ovat hieman epäselvät. Vaikea siis käyttää. Kuvan laatu on juurikin sitä mitä luvataan, ehkä tuotteen stealthia voisi hieman parantaa. Kaiken kaikkian 3.5/5 antaisin arvosanaksi.
- Lahti, Finland - ()
4/5 Olen käyttänyt kelloa kämpillä sekä myös häkkivarastossa. Aluksi ohjeista ei saanut mitään tolkkua, mutta testaamalla rupesi sit pelittämmään :) Ainoat miinuspuolet tuotteessa ovat kuvanlaatu sekä akun vähäinen käyttöaika. Pitänee hommata varavirtalähde, sekä isompi muistikortti niin luulis tallentavan reippaasti pidempään. Muuten on oikeen mainio tuote kuvaukseen.
- Kuopio, Finland - ()
3/5 Kellossa ei ollut mukana muistikorttia ollenkaan eikä myynti ilmoituksessa ollut mitään mainintaa siitä että se pitää ostaa erikseen. Myöskään normaalit muistikortit eivät sovi kelloon mikä on mielestäni huonopuoli.

kello on ainakin pysynyt toistaiseksi oikeassa ajassa ja on tyylikäs ulkonäöltään.
- Joutsa, Finland - ()
3/5 Periaatteessa toimiva laite eikä ole hinnalla pilattu. Yleensä toimii moitteettomasti mutta joskus ei ollenkaan. Itse kello lakkasi kulkemasta vuoden käytön jälkeen. Seisova aika kiinnittää tarpeettomasti huomiota. Suosittelen varauksin.
- Lappeenranta, Finland - ()
5/5 Tilasin tuotteen vakoiluksi kotiin. Tää on helppo, kun ensin lataa tämän lukemalla käyttöohjeet vaikka ne on ensin englannin kielellä niin tarkkaan, ja sit opettelee ensin käytön ja sit asettelee sen käytettäväks johonkin.
- Outokumpu, Finland - ()
3/5 Kello ei pysy ajassa ainekaan näin alkuun katsotaan kunhan on latauksessa jonkun aikaa, käyttöohjeet hieman sekavat, suomeksi olisi huomattava parannus.
- Lappeenranta, Finland - ()

Spionkamera bordsur

★★★★★
★★★★★
9 Produktomdömen

 • 30 dagars returrätt

Allmänt:

Fin bordsklocka som fungerar som en spionkamera som spelar in vad som händer. Kameran har en rörelsesensor så den kan användas bara när det behövs. Videon sparas automatiskt på minneskort, stöd upp till 8GB.  

Specifikationer:
 
 • Storlek: 68 x 68 x 18 mm
 • Video: MPEG-4 30fps 640x480 avi
 • Inbyggt minne 4GB
 • Drivs med batteri
 • Laddningstid: n.3h
 • Batteritid: n.2h
Garanti:

Produkten har 6 månaders garanti.

 


Garanti:

6 månader