Spionkamera nyckelring
Bekväm spionkamera som är lätt att bära med sig överallt!

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Mika L.
  Mika L. (2018-03-31)
 • Produktfoto av Arttu O.
  Arttu O. (2014-02-22)

4/5 Näitä tilasin parikin kappaletta. Lähinnä testiksi ja sen takia että 8 Gt muistikortti tulee tuossa aika edukkaasti mukana. Kuten monessa tuotteessa, käyttöohjeesta ei ollut juurikaan apua. Johonkin asti pääsin ihan yritys-erehdys-periaatteella kunnes tajusin katsoa youtubesta videon aiheesta. Hyvin on siellä toiminnot selitetty ja laite toimii kuten luvattu. Voi suositella tähän kahdeksan euron hintaan, ei juurikaan kalliimmalla.
- Kuopio, Finland - ()
4/5 Hinta-laatusuhteeltaan loistava tuote! Kuvanlaatu ei ole kovin kehuttava varsinkaan hämärässä, mutta lähietäisyydeltä yksityiskohdatkin kohtuullisen hyvin erottaa. Tallentaa äänen hyvin. Plussaa käytettävyydelle tuo erinomainen akunkesto. Akku kestää yhdellä latauksella (ainakin tässä minun yksilössäni) reilusti yli tunnin yhtäjaksoista videokuvaamista (tarkkaa kestoa en ole mitannut). Tuote ei ole hinnalla pilattu ja on mielestäni em. huomioiden erinomaisen hyvä ostos.
- Hämeenlinna, Finland - ()
3/5 Lite svår att bedömma var man spelar in eller fotar o upplösningen inte den bästa men till det priset helt ok
- Täby, Sweden - ()
5/5 Ensimmäinen avaimenperän tuli ajallaan mutta videointi ei toiminut .

Lupasivat toimittaa uuden .

Postiseurannan mukaan tuote on matkalla Suomeen
- Vaasa, Finland - ()
4/5 Toimiva ja helppokäyttöinen laturi. Kameran lataus riittää pitemmällekin automatkalle laturin ansiosta. Hinnan vuoksi ehdottomasti hankinnan arvoinen
- Nokia, Finland - ()
5/5 olen kuvannut ja videoinnut toimii hyvvin helppo käyttää piei kokoinen hyvät kuvat ja videot hinta halpa,olen käyttännyt ulkona kotona juhlatilaisuudessa laatu on hintaansa nähden hyvä loistava ostos
- Helsinki, Finland - ()

Spionkamera nyckelring

★★★★★
★★★★★
17 Produktomdömen

 • 30 dagars returrätt

Allmänt:

Bekväm spionkamera som är lätt att bära med sig överallt! Utmärkt att använda nyckelknippan med spionkamera tillsammans med bilnycklarna för att spela in tillexempel trafikolyckor. Spela in videobevis så finns det ingen tvekan vad som har hänt.

 
Specifikation:

 • 8GB kamera
 • USB-kabel
 • Nätladdare
 • Storlek: 5,0 x 3,0 x 1,2 cm
 • Vikt: 20g 
 
Garanti:

Produkten har tre månaders garanti.

 

Garanti:

3 månader

Produkter du kanske är intresserade av: