Fri frakt på alla köp över 700 kr
30 dagars öppet köp
Svensk kundtjänst
Spionkamera nyckelring
Bekväm spionkamera som är lätt att bära med sig överallt!

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Mika L.
  Mika L. (2018-03-31)
 • Produktfoto av Arttu O.
  Arttu O. (2014-02-22)

4/5 Kuva on hyvä noin pienelle avainperäkameralle. Ääni on hyvä mutta kuvaamisessa outo viive kun painaa kuvauspainiketta. Johtuuko mukana tuleesta kortista. En ole kokeillu muillla korteilla. Mutta ihan tyytyväinen olen tähän.
- Oitti, Finland - ()
4/5 Olen kuvannut kävelyretkiä koiran kanssa ja on ollut autossakin mukana kuvamassa ihan hyviä kuvia tallentaa ja myös ääni kuulu videolla selvästi

Olen tyytyväinen hinta ja laatu suhteen SUOSITTELEN!!!!
- Vantaa, Finland - ()
3/5 Lite svår att bedömma var man spelar in eller fotar o upplösningen inte den bästa men till det priset helt ok
- Täby, Sweden - ()
2/5 Tuote käyttää omaa usb latausporttia joka näyttää hieman micro usb liittimeltä, näin tärkeän asian unohtivat mainita täällä e-villen tuotesivulla. laitteessa näyttää kuvanperusteella olevan neljä nappia mutta oikeasti siinä on kaksi. On todella vaikeeaa säätää lukuisia eri asioita kahdella napilla. lisäksi mukanatulevaa microsd korttia ei ole pystynyt lukemaan yksikään tietokoneeni, enkä ole pystynyt tuotteessa käyttämään muita kun sen omaa sd-korttia, koska muita se ei tunnistanut
- Rovaniemi, Finland - ()
4/5 Mainio pikku vehje. Tosi helppo ja huomaamaton käyttää. Kuva on kohtalaisen hyvä, ihmiset tunnistaa ja auton rekkarit erottaa eikä tässä hintaluokassa kyllä parane moittiakaan. Mukana tuleva 8gb muistikorttikin taitaa olla jo tuon hinnan arvoinen joten eipä voi kuin suositella. Plussaa mikrofonista joka on todella herkkä ja ääni tallentuu hyvin. Miinuksena kapea kuvauskulma, veikkaisin mutulla 20-30 astetta eli kameraa on tähdättävä aika tarkasti sinne mitä haluaa kuvata.
- Ylivieska, Finland - ()
4/5 Näitä tilasin parikin kappaletta. Lähinnä testiksi ja sen takia että 8 Gt muistikortti tulee tuossa aika edukkaasti mukana. Kuten monessa tuotteessa, käyttöohjeesta ei ollut juurikaan apua. Johonkin asti pääsin ihan yritys-erehdys-periaatteella kunnes tajusin katsoa youtubesta videon aiheesta. Hyvin on siellä toiminnot selitetty ja laite toimii kuten luvattu. Voi suositella tähän kahdeksan euron hintaan, ei juurikaan kalliimmalla.
- Kuopio, Finland - ()

Spionkamera nyckelring

★★★★★
★★★★★
21 Produktomdömen

Produkten går just nu inte att beställa
Se motsvarande produkter här
Se produktchefens nyheter här

Du kan också söka produkt här:
 • 30 dagars öppet köp

Allmänt:

Bekväm spionkamera som är lätt att bära med sig överallt! Utmärkt att använda nyckelknippan med spionkamera tillsammans med bilnycklarna för att spela in tillexempel trafikolyckor. Spela in videobevis så finns det ingen tvekan vad som har hänt.

 
Specifikation:

 • 8GB kamera
 • USB-kabel
 • Nätladdare
 • Storlek: 5,0 x 3,0 x 1,2 cm
 • Vikt: 20g 
 
Garanti:

Produkten har tre månaders garanti.

 

Garanti:

3 månader

Produkter du kanske är intresserade av: