4x Trådlösa kameror & NVR nätverkshårddisk
Ett färdigt set med fyra kameror och en nätverkshårdskiva är perfekt när du snabbt och enkelt vill övervaka gården, båten, lagret eller företaget.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Anssi Y.
  Anssi Y. (2017-11-09)
 • Produktfoto av Anssi Y.
  Anssi Y. (2017-11-09)
 • Produktfoto av Vihdin K.
  Vihdin K. (2017-08-28)
 • Produktfoto av Mika V.
  Mika V. (2017-02-03)
 • Produktfoto av Uno V.
  Uno V. (2016-11-28)

4/5 hinta kohtuullinen, laatu hyvä ja kuva on hyvä myös pimeällä, asennus helppoa kamerat löytyivät heti. firmwaren päivitys auttoi mokomaan pätkimiseen ja jumitteluun, asetuksista tuli helpompia käyttää. suosittelen.
- Tervola, Finland - ()
4/5 Tilasimme kamerat valvomaan kahvilaa ja sen pihaa. Asensimme lisäksi 4teran kiintolevyn, mukavasti tallentaa reilu kuukauden ajan jokaista neljää kanavaa. Parhaina puolina mahdollisuus katsoa kameroita kännykällä ja hinta. Käytettöliittymän perus helppo.
- Vantaa, Finland - ()
2/5 No tämän minun "4x langaton kamera ja verkkovideotallentimen" tilauksessa & toimituksessa ei kovin moni asia mennyt putkeen. Toimitusaika venyi noin viiteen viikkoon, ja kun vihdoin sain paketin tulliselvitysten jälkeen postista, kamera- & tallenninpaketti oli pakattu kiinassa mustaan "postitussäkkiin". Säkin avattuani oli selvää, ettei viiden viikon Kiinasta-Suomeen matkalla pakettia oltu käsitelty "valkoisin hansikkain"; laatikko oli saanut jonkin verran "runtua" ja kulmat olivat aika rutussa. Noh, paketti auki ja onneksi sisällä olevat tuotteen olivat melko hyvin pehmusteilla suojattu.

Seuraava ihmetyksen aihe oli se, että olin tilannut neljän kameran systeemin, laatikon päällä oli hienot kuvat neljästä kamerasta ja tallentimesta, mutta paketista ei löytynyt kuin yksi kamera ja verkkotallennin. Välittömästi laitoin reklamaation palautelomakkeella e-Villeen. Muutaman päivän päästä siihen vastattiin, että loput kamerat tulevat todennäköisesti jälkitoimituksena. Ei ole jälkitoimitusta näkynyt, eikä minkäänlaista seurantakoodia, jolla voisi edes seurata kyseistä jälkitoimitusta. Oma kantani asiaan on, että Kiinan päässä on tapahtunut pakkausmoka. Tässä vaiheessa kuitenkin luotin e-Villen asiakaspalvelijaan, ja ajattelin, että jospa ne puuttuvat kamerat sieltä vielä tulee.. (eivät ole tulleet, reilu viikko on kulunut paketin noudosta).

Ei muuta kun järjestelmää testaamaan sen yhden kameran kanssa. Asennus oli suhteellisen helppoa ja kameran kuvakin ilmestyi television ruudulle muutamien uimahyppyjen jälkeen. Ajattelin jättää kameran ja tallentimen yöksi päälle (molemmat olivat tässä vaiheessa vielä sisätiloissa). Aamulla verkkotallennin oli jymätänyt, kuva ei päivittynyt, hiiri ei liikkunut, eli laite oli täysin jumissa. Virtapiuha irti ja hetki odotusta ja uudelleen päälle. No nyt ei enää löytynyt yhteyttä kameraankaan, vaikka senkin otin seinästä pois ja kytkin uudelleen. Tämän jälkeen laite ei ole enää saanut yhteyttä kameraan, eikä välillä ole käynnistynyt ollenkaan.

Tässä vaiheessa minulta loppui kiinnostus ja päätin palauttaa laitteiston takaisin e-Villelle, heillähän kun on tämä 30 päivän palautusoikeus. e-Villen sivuiltahan ei juurikaan löydy puhelinnumeroita, mihin ottaa yhteyttä, palautusprosessi alkaa kirjaamalla tiedot nettilomakkeeseen. Lomaketta täyttäessäni ilmeni muutamia melko kummallisia asioita:

"Kaikilla e-ville.comin tuotteilla on 30 päivän palautusoikeus."

"Palautettavien tuotteiden tulee olla ehjiä, käyttämättömiä ja myyntikuntoisia."

"Mikäli tuotteen myyntipakkausta ei ole avattu ja tuote on myyntikuntoinen, voidaan palautus tehdä rahapalautuksena. Muutoin palautus tehdään vaihtona toiseen tuotteeseen tai asiakasrahana e-villen verkkokauppaan".

Em. lauseissa on mielestäni melkoinen ristiriita tuohon 30 päivän palautusoikeuteen.

Oma palautusprosessini on vielä kesken, eli en vielä tiedä miten tämä asia järjestyy, vai järjestyykö ollenkaan ilman yhteydenottoa kuluttajariitalautakuntaan.

Eli suurimmat ongelmat tässä minun tapauksessa on ollut puutteellinen toimitus, pätkivä ja toimimaton verkkotallennin ja erityisen huonosti toimiva e-Villen asiakaspalvelu, johon ei siis saa yhteyttä kuin nettilomakkeiden avulla.

Aikaisempien e-Villestä tilaamieni tuotteiden kanssa ei ole ollut ongelmia.

Petri Hakala

Vesilahti
- Vesilahti, Finland - ()
5/5 Kamerasarja ympäri pihaa ja yksi kamera oli saanut postin toimesta kipiää ja nopeasti tuli uusi tilalle lahjan kera.osa kameroista menee harmittavasti välillä pimeäksi ainaki tietokoneen näytöstä mutta varmasti rahansa arvoinen sarja
- Pojanluoma, Finland - ()
4/5 Ollut nyt vuoden käytössä. Hintaansa nähden hyvä paketti. Toimii kesällä ja kovilla pakkasillakaan ei ollut vaikutusta. Käyttöliittymä on hieman kankea ja muutaman kerran on kamerat jumiutuneet. Kuvanlaatu on hyvä. Olen käyttänyt ainoastaan langattomana. Kännykällä ja tabletilla on kätevää katsella mitä kuvattavalla alueella tapahtuu.
- Tuusula, Finland - ()
4/5 Järjestelmä on ollut vain koekäytössä, koska koin kameramäärän liian pieneksi. Nyt 9 kameran setti tämän tilalla.

Helppo kytkeä. WLAN löytyi nopeasti ja verkkotoiminnot myös. Kameran kuva on erittäin laadukas, mutta tallentimen toiminta takkuilee. Laitteisto ei yllä laadukkaaseen tallennukseen, eikä ohjeistus ole vakuuttava. Laitteistosta löytyi enemmän toimintoja, mitä ohjekirja antaa ymmärtää.

Suosittelen tätä laitteistoa pienistä puutteista huolimatta.
- Loimaa, Finland - ()

4x Trådlösa kameror & NVR nätverkshårddisk

★★★★★
★★★★★
26 Produktomdömen

 • 12 mån garanti
 • Gratis frakt
 • 30 dagars returrätt

Ett färdigt set med fyra kameror och en NVR är perfekt när du snabbt och enkelt vill övervaka gården, båten, lagret eller företaget. Med det här paketet smyger varken tjuvar, snattare eller zombies förbi obemärkta!

Det här paketet är ett NVR-upplägg som är både enkelt och effektivt. Med NVR avses "network video recorder" som skiljer sig från vanliga övervakningskameror, DVR:s "digital video recorders", på flera sätt. En NVR lagrar det som filmas på en extern plats i samma nätverk, till exempel en hårdskiva. För ökad säkerhet kan hårdskivan finnas på flera olika platser i nätverket och vid behov kan inspelningen speglas till en eller flera backups. Videon från en NVR kan också, eftersom den är kopplad till ett nätverk, visas på distans, till exempel med en smartphone. NVR:s är enkla att använda i system med flera kameror, men kompatibiliteten är kinkigare än med DVR:s så det gäller att försäkra sig om att de kameror man vill använda alla passar tillsammans med NVR:en.

Den moderna "Smart-link" tekniken i detta set gör att installationen är så enkel att du inte ens vet att den är gjord! Kamerorna ansluts automatiskt till NVR:en och ingen komplicerad konfiguration behövs.

Du kan ansluta NVR:en till en bildskärm eller TV via HDMI eller VGA-kabel och se livesändning från dina övervakningskameror.
 Du kan även spela in videon på en högst 4 TB stor hårddisk för att senare till exempel se på materialet vid din dator.

När du ansluter NVR:en till internet via antingen en Ethernet-kabel eller WiFi kan du se och styra kamerorna på distans med den lättanvända Goolink mobilappen.
Mobilapplikationen söker kontakt med NVR:en och med en enkel knapptryckning kan du i din mobilapp växla mellan de olika kamerorna.

Kamerorna är avsedda för utomhusbruk och tål vind och regn, samt temperaturer på ner till 30 grader under fryspunkten. Kamerorna kan användas året runt 24 timmar i dygnet tack vare att de även har nattläge.

OBS! Detta paket skickas ut i två delar

 


Specifikationer:

 • Plug-and-play -installation
 • Smart link teknik, inga ytterligare inställningar!
 • Räckvidd: 200 meter
 • HD- videoinspelning
 • Inspelningen lagras på en extern hårddisk i samma nätverk
 • Video -codec: H.264, M-JPEG
 • Ethernet: RJ45 10/100 MB
 • Phantom 10m IR (infraröd för nattläge)
 • WiFi: 802.11 b/g/n
 • Operativsystem: Android 2.2 eller senare, iOS 5.0 eller senare
 • Driftstemperatur: -30°C - +60°C
 • Luftfuktighet: 0% - 90%

Medföljer:

 • 4 x Kameror
 • 4 x Strömkablar
 • 4 x Väggfästen
 • 1 x NVR (hårddisk ingår ej)
 • 1 x Mus till hårdskivan
 • 1 x Strömkabel till NVR:en
 • 1 x RJ45 Ethernet-kabel
 • 1 x Engelsk manual

OBS! Hårddisk ingår inte i paketet!

Garanti:

1 år

Partner pris 1999 SEK + moms
eller 120SEK /månad
Antal
Valfri tilläggsutrustning:
- Skickas från centrallagret. Leveranstid 2-4 veckor.

Liknande produkter