1,9cm tunn bluetooth mus
Denna eleganta bluetooth mus sticker ut i mängden på grund av dess slimmade design. Den är endast 1,9cm tunn och vikten är 65g.

4/5 Hintaisekseen yllättävän hyvä tuote. Ollut päivittäisessä käytössä jo yli vuoden päivät ja hyvin toimii. Ns. "oikeiden" valmistajien tuotteisiin verrattuna tietysti vähän lelumaisen tuntuinen, mutta tällä hinnalla sen antaa helposti anteeksi.
- Hämeenlinna, Finland - ()
4/5 Hyvin toimiva bluetooth hiiri. Laiteparin muodostus kävi helposti ja ajurit asentui automaattisesti. Olen käyttänyt tavallisilla pattereilla ja hyvin on virtaa riittänyt. En tosin ole kovin kauaa hiirtä vielä käyttänyt. Hiiri on matala, joten ei taida kaikkien käteen sopia. Toimiva hiiri.
- Raisio, Finland - ()
1/5 Jatkossa en missään mielessä ostaisi tätä bluetooth hiiri rimpulaa ei mitään hyvää sanottavana.Tuote on liian lituska eikä minun käteeni ja tuskinpa kenenkään muunkaan käteen sopiva.ihmetyttää miksi E ville on ottanut kyseistä tuotetta myyntiin ollenkaan.
- Helsinki, Finland - ()
3/5 No mulla ei toiminut ,hyvin ,,En tiä mistä johtui, mutta päätin ottaa pois käytöstä ja ostin Hp, langattoman hiiren tilalle ja se toimii!! Ei ollut kallis ,mutta en osaa suositellakaan..
- Tornio/, Finland - ()
3/5 Donglen puuttuminen ärsytti, se pitää kyllä mainita erikseen. Hiiri tuntuu ja näyttää erittäin hyvältä, kunhan pääsee testimään vielä ;)

Pitää näemmä arvosteluun kirjottaa lisää, tästä kyllä vois valittaa, tuo edellinen on ihan tarpeeks pitkä... Jokohan nyt riittäis ;)
- Kokkola, Finland - ()
4/5 Vihdoin kohtuuhintainen bluetooth hiiri ilman doglea.

Reunat hieman terävät mutta muuten ok. Sopii molemmille käsille.

Käytän tätä työssä ja vapaa-ajalla.

Ostin alunperin Samsung televisiota varten mutta siinä en ole saanut sitä toimimaan vaikka televisio kyllä löytää ja yhdistää hiiren. Pitää jatkaa yrittämistä.
- Nummela, Finland - ()

1,9cm tunn bluetooth mus

★★★★★
★★★★★
10 Produktomdömen

Produkten går just nu inte att beställa
Se motsvarande produkter här
Se produktchefens nyheter här

Du kan också söka produkt här:
  • 30 dagars returrätt

Denna eleganta bluetooth mus sticker ut i mängden på grund av dess slimmade design. Den är endast 1,9cm tunn och vikten är 65g. Du kan justera musens noggrannhet mellan 1000/1400 och 1600 dpi.


Garanti:

6 månader

Produkter du kanske är intresserade av: