Trådlös datormus "bilen"
Snygg mus i form av en sportbil.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Tapio S.
  Tapio S. (2016-08-19)
 • Produktfoto av Tapio S.
  Tapio S. (2016-08-19)
 • Produktfoto av Tapani .
  Tapani . (2015-11-04)
 • Produktfoto av Tapani .
  Tapani . (2015-11-04)
 • Produktfoto av Nina I.
  Nina I. (2015-04-26)

Våra kunders produktvideor

5/5 Olen käyttänyt sitä pöytäkoneen hiirenä. Vauhdikkaan auton näköinen, mutta paristot on helpot laittaa, vaikkakaan ei yhtään näytä paristokotelolta. Vielä, jos pyörätkin pyörisivät, mutta senhän pitääkin olla hiiri, eikä leikkiauto.

Yllättävän miellyttävä käyttää. Ei yhtään hiiren näköinen, mutta kelpo tuote.
Kalevi P. - Mikkeli, Finland - ()
5/5 Vastaa odotuksia, on testattu. On varalta, jos/kun nykyinen autohiiri lakkaa toimimasta(on ollut 4 vuotta ahkerassa käytössä). Ostin ennen tätä e-villen autohiirtä sikakalliin ns.merkkituotteen(tarjoushintaan 50€!), joka EI sitten toiminutkaan. Kallis ei siis aina ole parasta vaan voi olla sitä paskinta.
Arja R. - , ypäjä as., Finland - ()
4/5 Ei vastannut tälläkertaa odotuksiani.. vaikkakin eipä tämä nyt ollut hirveästi hinnallakaan pilattu joten ei voi hirveitä odottaakaan.. siis enpä hirveästi ole pettynyt tekemääni tilaukseen :) :)
Antti N. - Laukkoski, Finland - ()
3/5 No, onhan tuo hiiri hyvän näköinen "pirssi", mutta käytössä olisi vähän toivomisen varaa. Ainakin tuo meidän yksilö syö patteria, kuin leipää. Toimii kyllä muuten, mutta W 10:ssä / Asuksen koneessa vähän takkuilee. Vihreä väri on kyllä upee. Suositus on makuasia.
Tapio S. - Teuva, Finland - ()
3/5 Hinta vastasi odotuksia. Näppärä pieni hiiri joka toimi hyvin. Pattereiden kesto on ollut hyvä ja helppo vaihtaa auton katon kautta. Hyvä hinta laatu suhde. Suosittelen.
Teuvo A. - Vantaa, Finland - ()
4/5 Hyvin toimii tää hiiri odottaa sai vaan luvattoman kauan mut hinta/laatusuhde on kohillaan voin suositella muillekkii, ja näkeeväthä ne minulla sen käytössä..........
Heikki J. - Kuopio, Finland - ()

Trådlös datormus "bilen"

★★★★★
★★★★★
12 Produktomdömen

Snygg trådlös mus i form av en sportbil. Musen har två knappar och scrollhjul. Noggrannheten är 1600dpi, som är väl lämpat för dagligt bruk. Bra present till sportbilsentusiasten.
 


Specifikationer:

 • Storlek: 11.2x3.6x5.5cm
 • Trådlös
 • Upplösning: 1600 dpi

Medföljer:

 • 1 x Datormus

Garanti:

6 månader

99 SEK Info om moms
Norm. 154
Välj färg
Antal  Lägg i varukorgen »
- Skickas från centrallagret. Leveranstid 2-3 veckor.

Liknande produkter