Trådlös datormus "bilen"
Snygg mus i form av en sportbil.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Tapio S.
  Tapio S. (2016-08-19)
 • Produktfoto av Tapio S.
  Tapio S. (2016-08-19)
 • Produktfoto av Tapani .
  Tapani . (2015-11-04)
 • Produktfoto av Tapani .
  Tapani . (2015-11-04)
 • Produktfoto av Nina I.
  Nina I. (2015-04-26)

Våra kunders produktvideor

5/5 Vastaa odotuksia, on testattu. On varalta, jos/kun nykyinen autohiiri lakkaa toimimasta(on ollut 4 vuotta ahkerassa käytössä). Ostin ennen tätä e-villen autohiirtä sikakalliin ns.merkkituotteen(tarjoushintaan 50€!), joka EI sitten toiminutkaan. Kallis ei siis aina ole parasta vaan voi olla sitä paskinta.
Arja R. - , ypäjä as., Finland - ()
4/5 Ei vastannut tälläkertaa odotuksiani.. vaikkakin eipä tämä nyt ollut hirveästi hinnallakaan pilattu joten ei voi hirveitä odottaakaan.. siis enpä hirveästi ole pettynyt tekemääni tilaukseen :) :)
Antti N. - Laukkoski, Finland - ()
3/5 No, onhan tuo hiiri hyvän näköinen "pirssi", mutta käytössä olisi vähän toivomisen varaa. Ainakin tuo meidän yksilö syö patteria, kuin leipää. Toimii kyllä muuten, mutta W 10:ssä / Asuksen koneessa vähän takkuilee. Vihreä väri on kyllä upee. Suositus on makuasia.
Tapio S. - Teuva, Finland - ()
3/5 Hinta vastasi odotuksia. Näppärä pieni hiiri joka toimi hyvin. Pattereiden kesto on ollut hyvä ja helppo vaihtaa auton katon kautta. Hyvä hinta laatu suhde. Suosittelen.
Teuvo A. - Vantaa, Finland - ()
4/5 Hyvin toimii tää hiiri odottaa sai vaan luvattoman kauan mut hinta/laatusuhde on kohillaan voin suositella muillekkii, ja näkeeväthä ne minulla sen käytössä..........
Heikki J. - Kuopio, Finland - ()
5/5 Tässä oli jotain häikkää ei toiminu ,ei vaikka mitä teki no se meni pikkupajalle leikkeihin en jaksanu alkaa lähetteleen minnekkään .

olis muuten ollu ihan kiva hiirenä

t.railik
Raili K. - Vesilahti, Finland - ()

Trådlös datormus "bilen"

★★★★★
★★★★★
11 Produktomdömen

Snygg trådlös mus i form av en sportbil. Musen har två knappar och scrollhjul. Noggrannheten är 1600dpi, som är väl lämpat för dagligt bruk. Bra present till sportbilsentusiasten.
 


Specifikationer:

 • Storlek: 11.2x3.6x5.5cm
 • Trådlös
 • Upplösning: 1600 dpi

Medföljer:

 • 1 x Datormus

Garanti:

6 månader

99 SEK Info om moms
Norm. 154
Välj färg
Antal  Lägg i varukorgen »
- Skickas från centrallagret. Leveranstid 2-3 veckor.

Liknande produkter