Ergonomisk lasermus
Ergonomisk lasermus utformad som något du aldrig har sett förut. Denna mus utmanar dig att ändra på dina gamla vanor och hjälper dig att undvika värk och smärta.

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Pekka H.
    Pekka H. (2015-11-08)
  • Produktfoto av Pekka H.
    Pekka H. (2015-11-08)

4/5 Hiiri oli muuten hyvä, mutta tuotekuvauksesta poiketen se oli langallinen. Hiiri on erittäin hyvä niille jotka käyttävä ttöiden vuoksi paljon hiirtä päivittäin.
- Vantaa, Finland - ()
4/5 Aivan loistava hiiri! Helppokäyttöinen ja toiminut hyvin, mutta keskisormella käytettävä "scrollausrulla" löystynyt eikä oikein tahdo enää toimia. Kesti vuoden ennen kuin se alkoi temppuilemaan, mutta hintaansa nähden hyvä ostos. Taidanpa siis tilata uuden...
- Espoo, Finland - ()
5/5 Ergonominen hiiri on pelastanut käteni. Ranne ja peukalo ovat erittäin huonossa kunnossa ja normaalilla hiirellä työskentely aiheuttaa kipua ja puutumisia aina olkapäähän asti. Uuden hiiren avulla pystyn työskennellä tauotta eikä kättä tarvitse ravistella jatkuvasti. Hinta-laatusuhde erittäin hyvä. Suosittelen kaikille tätä hiirtä joilla on rannevaivoja. Hiiri on helppokäyttöinen jahka tottuu uuteen työskentelyasentoon.
- Kannus, Finland - ()
4/5 Ollut käytössä jo vuoden. Toiminut ilman moitteita. Suosittelen muillekkin kuin käsivaivoista kärsiville, sillä tuotetta on muutenkin hauska käyttää.
- Humppila, Finland - ()
4/5 Hyvä tuote varsinkin jos ranteen kipeytyminen vaivaa, käsi on paremmassa asennossa kuin tavallisella hiirellä. Mutta jos käsi kipeytyy ylempää, niin en tiedä olisiko tästä apua? Peukalonäppäimet on hieman liian lähellä toisiaan minun isolle peukalolle, mutta olen kuitenkin oppinut välttämään virhepainalluksia kiertämällä käden asentoa niin että peukalo ei mene kovin pitkälle näppäimien väliin.
- Raisio, Finland - ()
5/5 Ostin hiiren työpaikalleni.

Ihan mahtava, sopii käteeni kuin hanska.

Nyt jäi pois ranteen kiertoliike.

Käsi suorastaan lepää hiiren päällä.

KIITOS , tätä olen kaivannut.

Erittäin Laadukkaan oloinen, hinta todella kohdallaan.

Tuo toinen hiiri myös Villeltä, ollut käytössä yli 3vuotta, ja edelleen tosi hyvä.

Päivitän kotikoneeseeni myös tuon Ergonomisen hiiren, on se niin mukava.
- Tampere, Finland - ()

Ergonomisk lasermus

★★★★★
★★★★★
14 Produktomdömen

Ergonomisk lasermus utformad som något du aldrig har sett förut. Denna mus utmanar dig att ändra på dina gamla vanor och hjälper dig att undvika värk och smärta. Den ergonomiska musen hjälper dig att hålla handleden i ett mer naturligt läge, och därmed förhindra uppkomsten av smärtor. Starta din musrevolution idag genom att beställa en egen ergonomisk lasermus!

 


Specifikationer:

  • Storlek: 8.7x13.5x10cm
  • DPI kan väljas; 600, 1000 eller 1600DPI

 

Medföljer:

  • 1 x Ergonomisk lasermus

 

Garanti:

6 månader