Färgglad trådlös mus
Färglad och smidig datamus med 2.4GHz trådlös teknologi. Fungerar bra både för hårddisk och bärbara datorer. Finns i fem färger och designen är gjord för att vara skön för din hand.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Juhani P.
  Juhani P. (2014-12-01)
 • Produktfoto av Hyperborealainen
  Hyperborealainen (2014-10-01)
 • Produktfoto av Hyperborealainen
  Hyperborealainen (2014-10-01)
 • Produktfoto av Reet H.
  Reet H. (2013-11-10)

Våra kunders produktvideor

4/5 Todella hyvä hinta ja laatu suhde emäntä on hyvin tyytyväinen! Aikaisempi hiiri joka oli ostettu muualta ei kestänyt kuin kaksi kuukautta Hiiri on ollut joka päivä käytössä ja on kestänyt vaikka on pudonnut muutaman kerran lattialle!.
- Hammaslahti, Finland - ()
5/5 Todella sopiva käteen, ei oel liian iso ja toimii moitettomasti, on kevyt ja hinta laatu suhde on ihan oikea, suosittelen ostoa, itse ainakin olen täysin tyytyväinen tuotteseen samoin koko perhe
- Helsinki, Finland - ()
3/5 Toimiva pieni hiiri. Kevyt ja näppärä. Vähän ehkä turhankin kevyt, eli heppoisen oloinen, mutta pelittää toistaiseksi. Vaikka eipä paljon harmita, jos heittää tämän hintaisen hiiren seinään.
- Hyvinkää, Finland - ()
2/5 Harmikseni hiiri toimi 2 päivää jonka jälkeen se lakkasi toimimasta. Tässä pätee ehkä vanha sanonta "halvalla ei saa hyvää"
- Hyvinkää, Finland - ()
1/5 Tilasin kannettavan hiireksi, mutta en ollut tyytyväinen laitteen muotoiluun ja tarkkuuteen. Hajosi myös yllättävän nopeasti.
- Sysmä, Finland - ()
3/5 Ihan ok hiiri. Halvan tuntuinen, naksutus on aika kova mutta toimii hyvin. Voisi olla vähän halvempikin, suomestakin näitä saa lähes samaan hintaan. Sensitivityä pystyy muuttamaan rullan alapuolella olevasta napista onneksi. Ihan OK!
- Joensuu, Finland - ()

Färgglad trådlös mus

★★★★★
★★★★★
10 Produktomdömen

 • 30 dagars returrätt
Färglad och smidig datamus med 2.4GHz trådlös teknologi. Fungerar bra både för stationära och bärbara datorer. Uformad för att passa perfekt i handen och för att vara skön att arbeta med även en längre tid. Finns i fem färger så du kan välja den du tycker bäst om, en neutral vit eller en uppiggande rosa eller grön kanske? Det är dessutom alltid bra att ha en extra datamus i hemmet, denna är ett bra val för att ersätta din gamla!

Specifikationer:

 • Trådlös teknologi: 2.4GHz
 • Färger: svart, blå, grön, orange, vit