Mototech F-66 datamus
Mototech F-66 datamus är en bra basmus för din stationära eller bärbara dator. Den är varken för mycket eller för lite, bara en svart datamus med rullning och två knappa för vardags användning.

5/5 Mycket nöjd. Fungerar helt perfekt. Installationen gick helt automatiskt och på under 15 sekunder. Ett prisvärt och bra alternativ. Snabb leverans från Kina!
Tomas M. - Uusikaarlepyy, Finland - ()
5/5 Tämän piti olla hyvä ja halpa, no se sitten oli semmoinen. Ei tässä mitään hienouksia ole mutta ei minussakaan ole. Jos tykkään läppäriä näpyttää sohvalla selällään niin kyllä tämä hiirulainen passaa Sulle kaveriksi siihen hommaan
Auvo S. - Ylivieska, Finland - ()
5/5 Minulla on pöytäkone. Siinä läppäristä laitettu langaton hiiri. Ei se pöydän läpi kunnolla toiminut. Vaikka pelailin ns. pokspoks-pelejä, oli hiirestä näemmä liian pitkä matka pöydän läpi usb-portissa olevaan "haistajaan" tai adapteriin tms. Tähän tarvitsin siis langallisen hiiren. Kiire siihen ei ollut, joten antaapi tulla Kiinasta. Halvalla sain hyvän :)
Jari L. - Tampere, Finland - ()
5/5 Ostin hiiren Windows 10 tablettia varten. Ajaa asiansa erinomaisesti nettisurffailussa. Pelihiirenä aika huono, koska melko epätarkka sensori ja napit ovat aika jäykät. Ainakin näin uutuuttaan. Mutta yleispätevä kakkoshiiri tietokoneeseen, ehdottomasti hintansa arvoinen!
Maximate - Pukkila, Finland - ()
4/5 Toimiva langallinen perushiiri USB-liittymään, plug&play eli ei tartte etsiä ajureita. Vähän isokokoinen on minun käteen kun entinen oli pienempi, tämähän on makuasia sanoi koira kun....
Mauri A. - Pieksämäki, Finland - ()
5/5 Hyvä perus hiiri. Aavistuksen pienikokoinen, mutta ei juuri haittaa. Hyvin on toiminut jo muutaman kuukauden. Suosittelen
Juha P. - Kiiminki, Finland - ()

Mototech F-66 datamus

★★★★★
★★★★★
8 Produktomdömen

Mototech F-66 datamus är en bra basmus för din stationära eller bärbara dator. Den är varken för mycket eller för lite, bara en svart datamus med rullning och två knappa för vardags användning.

Specifikationer:

  • Typ: USB
  • Optisk resolution: 800DPI

Garanti:

6 månader

36 SEK Info om moms
Norm. 72
Antal  Lägg i varukorgen »
- Skickas från centrallagret. Leveranstid 2-3 veckor.

Liknande produkter