Webcam 5Mpix
Digital webbkamera med upp till 5,2 megapixel.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Riku L.
  Riku L. (2016-03-20)
 • Produktfoto av Riku L.
  Riku L. (2016-03-20)
 • Produktfoto av Oddity
  Oddity (2015-07-26)
 • Produktfoto av Oddity
  Oddity (2015-07-26)

Våra kunders produktvideor

5/5 Todella halpa hyvä nettikamera. Toimii myös Win 10:ssä moitteettomasti. kolmijalan kiinnitysmahdollisuus hyvä olemassa.

Suosittelen, ei ole hinnalla pilattu!
Hannu T. - Lappeenranta, Finland - ()
4/5 Tarkennus jämähtää helposti pohjaan jos kiertää aivan ääriasentoon, jolloin tarkennuksen säätörenkula rupeaa pyörimään tyhjää. Onneksi tuo renkula lähtee vetämällä irti, jotta jumittuneen linssin säädön saa taas liikkeelle.
Moumou - Valkeakoski, Finland - ()
3/5 Bra billig liten kamera med fokusring och led-lampor som går att justera skärpan på bilden och med trim-potentiometer justerar du ljusstyrkan på led-lamporna, och en helt ok mikrofon. Fungerar utmärkt vid skype videosamtal tycker jag.
Anders L. - Farsta, Sweden - ()
2/5 Ostin skypepuheluita varten. Tuotteessa on jostain käsittämättömästä syystä 10x optinen zoomi, jota ei pysty muuttamaan.

Koitin etsiä ajureita tähän tuotteeseen (mukana ei tule muuta kuin kamera) jolla voisin säätää tuota zoomia mutta sellaisia ei löytynyt.

Tämän zoomin takia kamera on itselleni ainakin käyttökelvoton. Kun istut noin metrin päässä kamerasta se näyttää juuri ja juuri koko pääsi kuvaan. Tämä jää kaapinpohjalle tai kierrätetään jollekin joka sitä voisi enemmän tarvita.
Riku L. - Perho, Finland - ()
3/5 Hyvin toimii kuistilla valvontakamerana. Kytkin eternet johdolla tietokoneelle .vaati adapterin johtoon jolla sain sopimaan kameran usp liittimeen. Kamerassa syttyy ledit pimeällä ja hyvin näkyy kuva. Laatu on ihan kelvollinen. Voin nyt näyttää pihan tapahtumia kavereille . Peurat vierailee usein pihalla ja niistä tulee hyvää kuvaa.
Markku V. - Hangonkylä, Finland - ()
5/5 Erittäin näppärän kokoinen nettikamera kevyeeseen käyttöön. Mukana on myös oma johto mikille. Ehkä pieni miinus kun kameraa ei saa lukittua paikalleen muuhun kuin esim kolmijalkaan. Pohjassa on siis kiinnitys mahdolisuus. Kuitenkin soiva peli hinnansa puolesta!
Oddity - Anjalankoski, Finland - ()

Webcam 5Mpix

★★★★★
★★★★★
21 Produktomdömen

Allmänt:


Digital webbkamera med upp till 5,2 megapixel. Det lilla formatet och eleganta utseendet gör den till ett perfekt val! Inbyggd mikrofon säkerställer smidig kommunikation med bekanta.
 • Kompatibel med 98SE/ME/2000/XP/Vista
 • Storlek: 80 x 50 x 55mm 
 
Garanti:

Produkten har 6 månaders garanti.


Garanti:

6 månader

45 SEK Info om moms
Norm. 81
Antal  Lägg i varukorgen »
- Skickas från centrallagret. Leveranstid 2-3 veckor.

Liknande produkter