Logitech C170 Webcam 5Mp
Logitech C170 är en nästan oslagbar webbkamera prismässigt.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Aila H.
  Aila H. (2015-11-12)
 • Produktfoto av Aila H.
  Aila H. (2015-11-12)

Våra kunders produktvideor

5/5 Logitech-kameraa tarvitsin vanhahkoon pöytäkoneeseen, jossa vanha kamera lakkasi toimimasta Win10:en päivityksen jälkeen. C170 webcam toimii erinomaisesti Skypessä ja Facebookin Messengerissä, joissa sitä pääasiallisesti käytän. Kytkeminen USB pistokkeeseen oli ainut tarvittava asennustoimenpide. Suosittelen.
- Vihti, Finland - ()
5/5 Hyvä perus webbikamera chättäilyyn ja muuhun mukavaan videokeskusteluun, laatu ei ole mitään kuraa mutta ei se mitään 4K:kaan ole että ei pidä pettyä jos tilasi tälläisen ja kuva ei ole aivan kirkkaimmasta ja terävimmästä päästä mutta tämä kumminkin ajaa asiansa huomattavasti paremmin kuin muut saman hintaiset webbikamerat. Korkeus-suunnassa on ainoastaan säätö että sivuttais säätöä kamerassa ei ole että kamera on hyvä esimerkiksi taulutelkkarissa/taulunäytössä mutta pelkästään pöydällä ei ole lainkaan hyvä, muistakaa tämä niin ei tule pettymyksiä mutta eipä tämä tosin ole hinnalla pilattukkaan taikka vastaavaa. Kestävää tekoa ja taattua Logitech-laatu eli ei ole heti ekan väännön kanssa kamera romuna ja kestää runnomista melkoisen hyvinkin. Kannattava ostos!
- Miehikkälä, Finland - ()
4/5 Logitechin kamerat ovat laadukkaita toimivuuden kannalta, niin tämäkin jonka voi kiinnittää esim. kannettavan tietokoneen näytön kuoreen kiinni. Latasi driverin netistä automatic heti ja toimi. Kuva myös hyvä kamerassa.
- Vantaa, Finland - ()
4/5 Laitoin Windows 10. On yksi aikaisemmin ostettu. Sillä koetin ensin miten toimii. Kyllä tämä toimii HP:ssä. Ei ole ollut mitään hankaluuksia. Voin suositella Ja samantien vanhat kamerat keräykseen.
- Riihimäki, Finland - ()
4/5 Hyvin toimii, ehkä kuva saisi olla vähän parempi, mutta riittää hyvin normaaliin käyttöön. Alkoi heti toimimaan kun laittoi koneeseen kiinni. Johto saisi olla pidempi, ei riitä normi koneesta näyttöön kiinni, eli tarvitsee vähän jatkoa..
- Kokkola, Finland - ()
5/5 Mielestäni tällä kameralla saa ihan laadukasta videokuvaa eli olen tyytyväinen hankintaan. Tuossa paketin kyljessä luki, että soveltuu Windows 7 ja 8 sekä Vista -käyttöjärjestelmiin. Päätin kuitenkin kokeilla, että olisiko mahdollista saada kameran toimimaan Android TV:ssä, jotta olisi mahdollista käyttää Skypeä jne television ääressä. Tuo onnnistui ihan ongelmitta eli mitään kameraan liittyviä kysymyksiä ei edes ilmaantunut vaan kamera oli heti ensimmäisellä käyttökerralla toimintakunnossa. Tuo kameran kiinnike ei mielestäni ole ihan paras mahdollinen, mutta kyllä tuon aika moneen asentoon saa kuitenkin taivutettua
- Nakkila, Finland - ()

Logitech C170 Webcam 5Mp

★★★★★
★★★★★
6 Produktomdömen

 • 12 mån garanti
 • 30 dagars returrätt

Logitech C170 är en nästan oslagbar webbkamera prismässigt. Högkvalitativ sensor, bekväm fästmekanism, samt Plug & Play installation gör C170 till en vinnare!


Specifikationer:

 • VGA-sensor: 1.3Mp
 • Interpolerad 5Mp fotografering
 • XVGA 1024x768 video
 • Plug & Play
 • Universalfäste

Garanti:

1 år

Produkter du kanske är intresserade av: