HD-webbkamera med mikrofon
12-megapixel webbkamera, som filmar HD-video. Står stadigt på vilken plan yta som helst med hjälp av sugkoppen undertill.

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Teemu L.
    Teemu L. (2015-08-20)

5/5 On toiminut hyvin ,siis ei mitään moitittavaa ole vielä ainakaan tullut esiin .Olen Skypessä käyttänyt ,no mikrofonia en ole tarvinnut käyttä ,on erillinen siihen ollut!!
Tasse1 - Tornio/, Finland - ()
4/5 Hyvä tuote vastaa hinta laatusuhdetta, hiukan huonoa toiminta heikosti valaustussa tilassa............

..........................................................................................................
Janne T. - Haarajoki, Finland - ()
2/5 Tuote näyttää vaihtuneen samankaltaiseen nettikameraan jonka alunperin tilasin. Tilasin kameran joka oli toimituksessa mennyt rikki joten takuusta sitten toinen joka meni myös toimituksessa rikki ja kolmannella kerralla kamera oli kokonaan vaihtunut samankaltaiseen tuotteeseen ei samaan. Sitten itse nettikameran arvosteluun. Kuvanlaatu on ok tämänhintaiseen mutta etäisyyttä tarvitsisi löytyä pöydältä yli metrin verran ainakin koska tässä kamerassa on sen verran zoomia että minullakin metrin etäisyydeltä näkyy kameraan vain naama. Ennemmin suosittelisin tätä kameraa http://www.e-ville.com/fi/39-nettikamerat/3645-nettikamera-5mpix.html
Teemu L. - Hiirijärventie, Finland - ()
3/5 Ostin kaksi kameraa joista toinen oli valmiiksi rikki. Asennus helppoa johto kiinni ja kamera toimii. Kuvanlaatu lähietäisyyeltä hyvä. Imukuppikiinnitys heikkorakenteinen hajoaa helpolla.
Peetu L. - Luhalahti, Finland - ()

HD-webbkamera med mikrofon

★★★★★
★★★★★
4 Produktomdömen

12-megapixel webbkamera, som filmar HD-video. Står stadigt på vilken plan yta som helst med hjälp av sugkoppen undertill. Perfekt för Skype och videokonferans.


Garanti:

6 månader

154 SEK Info om moms
Antal  Lägg i varukorgen »
- Skickas från centrallagret. Leveranstid 2-3 veckor.

Liknande produkter